Hop hop hoera! Je kunt dit weekend naar Utrecht TAPT in het Julianapark

Door Anne-Meike van den Berg 11 juli 2018

Foodtrucks, livemuziek, spelletjes en héél veel verschillende bieren. Word jij blij van deze opsomming? Dan moet je dit weekend in het Julianapark zijn. Voor de tweede keer wordt daar festival Utrecht TAPT gehouden en dat belooft een heel fijn feestje te worden!

Vorig jaar werd het Utrechtse Julianapark voor de eerste keer omgetoverd tot een bier-, eet- en dansparadijs. De eerste editie van Utrecht TAPT was meteen helemaal uitverkocht en dus is het niet gek dat het festival dit jaar weer terugkeert. Zaterdag 14 en zondag 15 juli kun je weer genieten van al het goede dat het leven te bieden heeft: bier, eten en muziek.

Utrecht TAPT – de festivaleditie

Zaterdag 14 juli is het Julianapark alleen toegankelijk voor iedereen die 18 jaar of ouder is. Van 13.00 tot 23.00 uur kun je helemaal los tijdens de festivaleditie van Utrecht TAPT. Er zijn nog maar een paar tickets (€12,50) beschikbaar, dus wacht niet te lang met bestellen!

Utrecht TAPT – de familie editie

Was je van plan om samen met je kroost naar Utrecht TAPT te gaan? Dan ben je welkom op zondag 15 juli. Op deze dag is het festival open voor alle leeftijden en zijn baby’s, kinderen en kinderwagens meer dan welkom. Het festival is op zondag van 13.00 tot 20.00 uur en een kaartje kost €10,-. Voor iedereen onder de 18 jaar is de toegang gratis tijdens de familie editie van Utrecht TAPT. En voor iedereen die zondag de finale van het WK Voetbal wil zien: die wordt in het Julianapark op groot scherm vertoond!

Nog even handig om te weten: Utrecht TAPT is een pin only festival. Check voor de hele line-up het Facebookevent.

Meer over

Doen