Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Feesten als een koning: hier moet je zijn met koningsnacht in Utrecht

Aangeboden door TivoliVredenburg 11 maart 2019

Je kunt tijdens koningsnacht in Utrecht de straat op gaan en zien waar je belandt. Maar je kunt ook tekenen voor een avond met bruisende feesten, veel ruimte om te dansen en genoeg drank om het vol te houden tot de vroege ochtend. Zo kun je rond 06.00 uur vanuit TivoliVredenburg hup, met je spullen door naar de Vrijmarkt! Koop hier je ticket naar een koningsnacht vol feestgarantie , dan laten we hieronder weten wat je zoal te wachten staat tijdens ‘Knaldrang’. 

Feesten als een koning

Tijdens Knaldrang beland je op heel veel verschillende feesten in één nacht. In Ronda wordt house en techno gedraaid, in Pandora dans je op hiphop en RnB en in Cloud 9 knallen er discohits uit de speakers. Heb je even genoeg van die wilde zalen vol swingende landgenoten? Begeef je dan naar de silent disco. Daar dans je in je eigen koninkrijk op muziek die je zelf uitkiest. De complete line up van Knaldrang vind je hier.

Tekst gaat verder onder de foto 

TivoliVredenburg Koningsnachtfestival

Games en fun in Park 6

Park 6 is gewoon open tijdens koningsnacht. Je kunt er nog net niet spijkerpoepen en koekhappen, maar voor een potje pingpong of Twister zit je hier zeker goed! En wil je voor even opgaan in een andere wereld, waag je dan aan één van de arcade games waar je het met classic spellen opneemt tegen je vrienden door te racen, schieten en lekker op knoppen te rammen.

Knaldrang

Je leest het: koningsnacht wordt in Utrecht geen ‘leuk feestje’, het wordt een KNALLEND festival! Pak je leeuwenpak uit de kast, gooi die oranjeglitters over je hele lijf en waan je als een koning op de vele dansvloeren tijdens Knaldrang in TivoliVredenburg. Klik op de oranje button onder dit artikel om kaarten te bemachtigen (wacht niet te lang, het gaat best hard!) en blijf op de hoogte via het Facebookevenement. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €25,- per persoon en de nacht duurt van 22.00 tot 06.00 uur.Deze bijdrage wordt je aangeboden door TivoliVredenburg. Meer over TivoliVredenburg ontdekken?

TivoliVredenburg

poppodia

Geopend10:00 - 21:00

Vredenburgkade 11, Utrecht

Bekijk meer:poppodia

adv.