Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Yes! Familiefestival Kermis de Klop komt eraan en dat wil je niet missen

Aangeboden door Fort aan de Klop 28 mei 2019

Een rits aan leuke voorstellingen, creatieve kinderworkshops, fijne livemuziek en nog véél meer: dat is wat je kunt verwachten van een bezoekje aan Kermis de Klop. Het programma zit ook dit jaar weer bomvol activiteiten voor jong én oud, waardoor het een gezellig uitje is voor met de hele familie. Blok het Pinksterweekend (9 en 10 juni 2019) dus maar vast in je agenda, want de derde editie van Kermis de Klop wil je niet missen! 

Geen tijd voor verveling

Bij Kermis de Klop zul je je geen moment vervelen. In de grote circustent op het terrein vinden verschillende (circus)voorstellingen plaats, en ook in de buitenlucht is er genoeg te zien en te beleven. Theater, dans, acrobatiek én vuurspuwen komen allemaal voorbij tijdens één van de (micro)optredens. Daarnaast is er ook weer een zweefmolen. Kinderen kunnen onder andere workshops volgen waarbij ze maskers maken en blauwdrukken. De allerjongsten kunnen lekker rondrennen en ravotten op de Picnicweide. Genoeg gezien en gedaan? Strijk dan met het hele gezin neer in het gras en geniet van de vrolijke muziek van singer-songwriter Liza, popgroep Biscuits of Americana-band Cowboy Vinex.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: Kermis de Klop
Foto: Kermis de Klop
Foto: Kermis de Klop
Foto: Kermis de Klop

Friet met een ijsje toe

Al die nieuwe indrukken maken hongerig; tijd voor een hapje eten! Op Kermis de Klop vind je verschillende foodstands waar je terechtkunt met een lege maag. Heb je zin in poffertjes, friet, burgers of een soepje? Kan geregeld worden! En na het eten kun je bij de ijskar van Gelati di Sali langskomen voor een heerlijk bolletje Italiaans ijs. Dat wordt smullen!

Voor het goede doel

Dat gevarieerde programma is natuurlijk de belangrijkste reden waarom je Kermis de Klop niet wilt missen, maar daarnaast steun je met je komst ook nog eens een goed doel. Voor de toegang naar het festival betaal je per persoon €1,-. Dit bedrag gaat naar Make-A-Wish Nederland. Deze stichting zet zich in om de wensen van ernstig zieke kinderen in vervulling te laten gaan. Zo heb jij een leuke dag én doe je tegelijkertijd ook iets goeds. Hoe leuk is dat?!

Tekst gaat verder onder de foto

Kermis de Klop

Ga toch fietsen

Handige tip: kom op de fiets. Fort aan de Klop ligt aan de 1e Polderweg 4 op nog geen kwartier fietsen van de Neude. Je fiets kun je kwijt in de gratis stalling aan de Franciscusdreef bij de Muinck Keizerbrug. Vanaf daar is het vijf minuten lopen naar de ingang van het fort. Als fietsen niet mogelijk is, bereik je Fort aan de Klop ook heel makkelijk met het OV. Pak daarvoor bus 3 richting Zuilen en stap uit bij de halte Franciscusdreef. Kom je toch met de auto? Hier vind je meer informatie over de route en parkeergelegenheid.

Meer weten over Kermis de Klop of het festivalprogramma nog eens bekijken? Dat doe je via de oranje button hieronder.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Fort aan de Klop. Meer over Fort aan de Klop ontdekken?

Fort aan de Klop

bbq restaurants

1e Polderweg 4, Utrecht

Bekijk meer:bbq restaurants

adv.