Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Scoor nog snel een gratis kaartje voor Vertel!, het allereerste indebuurt evenement in Café Hofman

Door Janine Guijt 14 februari 2020

Nog een paar dagen en dan is het zover: het allereerste offline indebuurt-event in café Hofman. Tijdens Vertel! op maandagavond 17 februari luister je naar ontroerende, indrukwekkende en hartverwarmende verhalen van drie Utrechters. Er zijn nog een paar gratis tickets over, dus als je dit niet wil missen, meld je dan snel aan.

Als er iets is wat we als indebuurt-redactie de afgelopen jaren geleerd hebben, dan is het dat verhalen overal zijn én dat iedere Utrechter iets bijzonders te vertellen heeft. Dat willen we graag laten horen tijdens ons allereerste offline (en gratis!) evenement Vertel! op maandagavond 17 februari in Café Hofman.

Fred, Erik en Liza

Tijdens Vertel! luister je naar verhalen van Utrechters. Het zijn indrukwekkende, hartverwarmende of ontroerende verhalen die je eerder op indebuurt Utrecht kon lezen, maar die wat ons betreft ook een real life podium verdienen. Zo is daar Fred, die ooit dure maatpakken en een Audi had, totdat hij dakloos werd. En Erik, die een behoorlijk heftig 2019 achter de rug heeft, waarin hij onder andere de diagnose hiv kreeg. Ook vertelt Liza over hoe ze met het schrijven van liedjes haar adoptieverhaal een plek kon geven.

Wedden dat deze stadsgenoten je een bijzondere maandagavond bezorgen? Dus pak een barkruk, bestel een biertje en kom luisteren in café Hofman!

Praktisch

Klinkt goed, toch? Vertel! begint maandagavond 17 februari om 20.00 uur in Café Hofman. Ieder verhaal duurt een kwartiertje en daarna is er alle gelegenheid om vragen te stellen aan de verteller. Oh, en hadden we al gezegd dat de toegang hartstikke gratis is? Het enige wat je moet doen, is je even aanmelden via het formuliertje hieronder. Van tevoren een hapje eten? Als je bij Hofman reserveert en bij je reservering meldt dat je voor Vertel! komt, mag je voor €12,50 een hoofdgerecht kiezen van de kaart. Tot de 17e!

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.

Lees ook:

Tijdens Vertel! luister je naar bijzondere verhalen van Utrechters: dit wil je erover weten

Over iets minder dan een week is het zover: het allereerste offline indebuurt-event in café Hofman. ...


Meer over Hofman Café ontdekken?

Hofman Café

cafés

Geopend12:30 - 23:30

Janskerkhof 17a, Utrecht

Bekijk meer:cafés

Meer over

Doen Getipt

adv.