Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenblijftip: TivoliVredenburg streamt een concert van Eefje de Visser

Door Janine Guijt 24 maart 2020

Normaal gesproken tippen we je op dinsdag of woensdag een leuke, Utrechtse activiteit buiten de deur. Maar aangezien we zoveel mogelijk binnen moeten blijven vanwege corona, doen we het de komende tijd even anders en laten we je zien wat er allemaal binnen te beleven valt. Een concert van Eefje de Visser, bijvoorbeeld!

Iedere dag een livestream

Het is stil in TivoliVredenburg. Om ‘deze concertloze dagen wat aangenamer te maken en de verveling te bestrijden’ gaat de evenementenlocatie dagelijks om 20.00 uur live op Facebook. “We duiken hiervoor in ons archief en proberen waar mogelijk aan te haken op onze oorspronkelijke programmering,” laat TivoliVredenburg weten.

Dinsdag kon je bijvoorbeeld een concert van de Jeugd van Tegenwoordig streamen en donderdag 26 maart luister je naar de poëtische teksten en melancholische klanken van Eefje de Visser. Eigenlijk zou de zangers donderdagavond in TivoliVredenburg staan, maar dat kan natuurlijk niet doorgaan. Daarom streamt Tivoli donderdagavond materiaal van haar, dat eerder daar is opgenomen. Meer informatie vind je hier.

Lees ook:

bakken

Lekker binnenblijven! 6 x leuke dingen waarvoor je je huis niet uit hoeft

Vrijwel alle evenementen zijn afgelast, de horeca zit op slot en Utrechters werken massaal thuis. Wa...

‘Hierna kunnen we weer knuffelen’: dit is het verhaal achter deze opbeurende slinger boven de Vismarkt

Opvallend: Utrechter Leon Keer maakt gigantisch kunstwerk op Berlijnplein

6 x lichtpuntjes in Utrecht tijdens deze crisis

Meer over

Doen

adv.