Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Doordeweeks Dingen Doen: dit kun je de komende week beleven in Utrecht

Door Pauline Dons 2 december 2019

Natuurlijk kijk je nu al reikhalzend uit naar het weekend, want dan kun je er weer op uit om allerlei leuke dingen te ondernemen in ons stadsie. Maar wist je dat er doordeweeks ook van alles te beleven is in Utrecht? Wij zetten vijf tips voor komende week op een rijtje.

Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Documentaire over chocolade

We kennen allemaal de chocolade van Tony’s Chocolonely wel. Heb je je ooit afgevraagd hoe deze chocoladerepen ontstaan? Bij The Social Impact Factory bekijk je vandaag, maandag 2 december, van 19.00 tot 22.00 uur de documentaire: The Chocolate Case. Als student heb je al een kaartje voor €5,- en volwassenen kopen een ticket voor €7,- op de website van AFDxDoc. Bij je kaartje krijg je bovendien één gratis drankje naar keuze. Lees hier meer over het evenement.


Meer over Social Impact Factory ontdekken?

Social Impact Factory werkplekken

Geopend08:30 - 18:00

Vredenburg 40, Utrecht

Bekijk meer:werkplekken

Bordspelletjes spelen

bordspellen-utrecht-5
Foto: ANP

Krijg jij geen genoeg van ouderwetse bordspelletjes spelen? Cultureel café Kopi Susu organiseert woensdag 4 december de maandelijkse game-night. Je kunt de nieuwste bordspellen uitproberen en tijdens deze avond speel je met familie of vrienden, maar ook met nieuwe en onbekende mensen de hele avond bordspelletjes. Je bent vanaf 18.00 uur welkom in het café om de spellen uit te proberen en de avond duurt tot 23.00 uur. Klik hier voor meer informatie.


Meer over Cultureel Dagcafé Kopi Susu ontdekken?

Cultureel Dagcafé Kopi Susu cafés

Geopend10:30 - 22:00

Jan Pieterszoon Coenstraat 69, Utrecht

Bekijk meer:cafés

Ping Pong Pubquiz

Woensdag 4 december is het de eerste woensdag van de maand en dan is het dus weer tijd voor de Ping Pong Pubquiz. De quiz wordt gehouden door Frans & Salim en bestaat uit unieke en gekke vragen, maar ook uit bijzondere muziekrondes. Zin in een avond vol humor en gezelligheid? Je kunt je inschrijven met een team van maximaal vijf deelnemers. Meedoen kost €2,- per persoon en de quiz gaat om 20.00 uur van start.


Meer over Ping Pong Club ontdekken?

Ping Pong Club sport en bewegen

Concordiastraat 80, Utrecht

Bekijk meer:sport en bewegen

Bezoek het Huis van Sinterklaas

huis van sinterklaas
Foto: Museum Catharijneconvent

Nog drie dagen en dan is het pakjesavond en dat betekent dat Sinterklaas het land weer gaat verlaten. Wil jij nog snel op bezoek bij het Huis van Sinterklaas in Utrecht? Dan is deze week jouw laatste kans! Tot en met 5 december is het huis, in Museum Catharijneconvent, iedere dag geopend van 09.30 tot 17.30 uur. Een bezoek kost voor volwassenen en kinderen vanaf drie jaar €6,- euro per persoon en de museumkaart is niet geldig. Een bezoek aan het huis inclusief een ontmoeting met de Sint duurt ongeveer een uur.


Meer over Museum Catharijneconvent ontdekken?

Museum Catharijneconvent musea

Geopend10:00 - 17:00

Lange Nieuwstraat 38, Utrecht

Bekijk meer:musea

Pakjesavond vieren bij De Vrienden

Grand Café De Vrienden
Foto: Grand Café De Vrienden

Wil jij pakjesavond een keer op een andere manier vieren dan knus met de familie op de bank? Dit jaar vier je pakjesavond bij Grand Café De Vrienden. DJ Jordi verzorgt de muziek en heeft speciaal voor 5 december ook een Sinterklaasjingle gemaakt. De Vrienden hebben hier een actie bij bedacht: hoor je de jingle tussen alle andere hitjes voorbijkomen? In deze vijf minuten bestel je dan een Sintshot voor €1,50 euro.


Meer over Grand Café De Vrienden ontdekken?

Grand Café De Vrienden cafés

Gesloten21:00 - 04:00

Nobelstraat 8 - 10, Utrecht

Bekijk meer:cafés

Nog meer leuke dingen doen in Utrecht

November 2019: dit is er allemaal te doen deze maand in Utrecht

We hopen dat je nog ruimte hebt in je agenda, want in de maand november is er ongelofelijk veel leuk...

7 x hier maak je internationale vrienden in Utrecht

7 x originele ideeën voor dates in Utrecht

14 x leuke dingen om met je vriendengroep te doen in Utrecht

Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.