Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vet! Dit weekend vindt de allereerste stuiterballenrace ooit plaats in Utrecht

Aangeboden door Stuiterballenrace Utrecht 7 oktober 2019

Ja, je leest het goed: in onze stad vindt binnenkort voor het eerst een heuse stuiterballenrace plaats. Op het Brusselplein in Leidsche Rijn Centrum zullen tienduizend gerecyclede stuiterballen worden gelanceerd vanaf een hoogte van tien meter, waarna ze een speciaal parcours afleggen. En het toffe is: je kunt een lot kopen om zelf mee te doen! Daarbij maak je kans op leuke prijzen én steun je het goede doel. Zeg nu zelf; dit wil je toch niet missen?! 

Klaar voor de strijd?

Meedoen aan de race is hartstikke simpel. Tot en met 11 oktober ontvang je bij aankoop van verschillende zaken in Leidsche Rijn Centrum een lot. Met dit lot krijg je één stuiterbal waarmee je tijdens de race op 12 oktober meedoet. Loten zijn onder andere verkrijgbaar bij Jumbo, Leonidas, Alan & Pim’s en Nelson Schoenen. Welke ondernemers verder meedoen, bekijk je hier. Op de dag van de race kun je trouwens ook losse loten kopen. Deze kosten €1,- per stuk en zijn te koop van 12.00 tot 14.00 uur.

Keep your eye on the ball

Zorg dat je op 12 oktober om stipt 14.00 uur op het Brusselplein bent voor de start van de race. Stel je voor: tienduizend gekleurde stuiterballetjes die vanaf een tien meter hoog springkussen worden gelanceerd, en daarna een speciaal parcours afleggen. Dat wil je met eigen ogen zien, toch?! Als je meedoet, hoef je trouwens niet zelf je eigen balletje te lanceren. Je kunt gewoon een goed plekje op het plein uitzoeken en vanaf daar het spektakel aanschouwen.

Karmapunten voor je deelname

De balletjes die het verst komen of op bepaalde vooraf aangegeven plekken landen, winnen een prijs. Is het nummer dat op deze balletjes staat gelijk aan het nummer op je lot? Boffen, want dan ga je naar huis met een van de mooie prijzen! Je maakt onder andere kans op een gloednieuwe tablet, een minuut gratis winkelen bij Jumbo en een vliegles in een tweepersoonsvliegtuig. Vet! Mocht je nu niets winnen, dan heb je in ieder geval een goede daad verricht. De opbrengst van de stuiterballenrace wordt namelijk gedoneerd aan het Prinses Máxima Centrum.

Leuk voor de kids

Zin om met het hele gezin naar de stuiterballenrace te komen? Goed plan, want voor de kinderen is er op deze dag van alles te doen! Zo is er een groot luchtkussen met megaglijbaan en kunnen de kleintjes ook een potje levensgroot Twister of 4-op-een-rij spelen. Rijntje, de enige echte mascotte van Leidsche Rijn Centrum, is van 12.00 tot 16.00 uur ook van de partij om handjes te schudden en op de foto te gaan. Dat wordt gezellig!

De stuiterballenrace begint om 14.00 uur op 12 oktober. De race vindt plaats op het Brusselplein in Leidsche Rijn Centrum. Meer weten? Via de oranje button hieronder ga je direct naar de website van het evenement. Meer over Stuiterballenrace Utrecht ontdekken?

Stuiterballenrace Utrecht


Brusselplein, Utrecht

adv.