Dit krijg je in Utrecht allemaal gratis op je verjaardag

Door Janine Guijt 29 juni 2018

Hiep hiep, hoera! Bij een verjaardag horen natuurlijk cadeautjes. Op verschillende plekken in Utrecht kun je iets gratis krijgen op je verjaardag. Feest! Van eten tot aan cosmetica, je krijgt het allemaal voor noppes. Wij zetten een paar gratis verjaardagsitems voor je op een rijtje.

Goed om te weten: voor enkele van deze gratis cadeautjes moet je je wel vooraf registeren bij een klantenprogramma van het desbetreffende bedrijf (en dus je gegevens achterlaten).

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Gratis tompouce

Foto: ANP

Wat smaakt lekkerder dan een tompouce? Juist, een gratis tompouce. Bij HEMA krijg je er eentje voor niets op je verjaardag. Wát een feest! Een mooiere manier om je dag te beginnen is er niet!

HEMA Steenweg warenhuizen

Nu gesloten09:00 - 19:00

Steenweg 59, Utrecht

Bekijk meer:warenhuizen

Cadeautje naar keuze

etos utrecht
Het Etos-filiaal in Leidsche Rijn

Uitzoeken maar! Heb je je tompouce op en wil je door op cadeautjesjacht? Dan kun je naar de Etos. Die wil met jou een feestje vieren en daarom mag je één product naar keuze uitkiezen. Volgens een medewerker van de klantenservice gaat het om een klein product, zoals een nagellakje van het eigen merk. Let op: om in aanmerking voor het cadeautje te komen, moet je je wel eerst aanmelden via Mijn Etos.

Etos Steenweg drogisterijen

Nu gesloten10:00 - 18:00

Steenweg 72, Utrecht

Bekijk meer:drogisterijen

Gratis taartje

Foto: Facebookpagina La Place

Om vervolgens mee naar huis te nemen: een taartje voor het bezoek. Die kun je het best bij La Place halen. Daar krijg je voor precies nul euro een taartje mee naar huis op je verjaardag. Ka-ching!

La Place Stationshal restaurants en horeca

Nu gesloten06:00 - 22:00

Stationshal, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

Boodschappen gratis thuisbezorgd

AH boodschappen
Foto: ANP

Ga jij lekker koken voor je gasten maar heb je geen zin om op je verjaardag uren in de supermarkt door te brengen? Snappen wij, snapt Albert Heijn. Bij Albert Heijn krijg je op je verjaardag je boodschappen gratis thuisbezorgd.

Albert Heijn Amsterdamsestraatweg 56 supermarkten

Nu gesloten07:00 - 22:00

Amsterdamsestraatweg 56, Utrecht

Bekijk meer:supermarkten

Gratis diner bij Le Connaisseur

Foto: Le Connaisseur

Geen zin om te koken? Dan ga je toch lekker uit eten? Bij Le Connaisseur kan dat voor een zacht prijsje, want als jarige Job of Jet eet je voor nop! Als klap op de vuurpijl krijg je ook nog een feestelijke verrassing bij je toetje.

Le Connaisseur restaurants en horeca

Nu gesloten17:00 - 21:00

Oudegracht 59, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

Verjaardagskorting bij De Kleine Baron

Foto: De Kleine Baron

Ook bij de Kleine Baron in Zuilen mag je als jarige gratis aanschuiven. Moet je wel even minimaal drie niet-jarige gasten meebrengen. Goed om te weten: de verjaardagskorting geldt alleen op het hoofdgerecht.

De Kleine Baron lunch

Nu gesloten17:00 - 23:00

Sweder van Zuylenweg 56, Utrecht

Bekijk meer:lunch

Burger, kipnuggets of McFlurry

Foto: ANP

Goed gefeest in de stad en nog zin in een burgertje? Dan helpt McDonalds je met alle liefde, want als je de app hebt mag je één gratis product uitkiezen. Je hebt de keus tussen een hamburger, zes kipnuggets of een McFlurry. Lekker!

McDonald’s Oudegracht snackbars

Nu gesloten09:00 - 00:00

Oudegracht 136, Utrecht

Bekijk meer:snackbars

 

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.