Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gratis optredens, festivals en meer: dit gebeurt er deze week in Utrecht

Door Janine Guijt 17 juni 2019

Nieuwe ronde, nieuwe kansen: er staat weer een kersverse week voor de deur! Wat er de komende dagen zoal gebeurt in Utrecht? We hebben de belangrijkste dingen voor je op een rijtje gezet. Fijne week!

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Duurzame week

Het is deze week Duurzame Week in Utrecht. Dat betekent dat je komende dagen héél veel workshops, masterclasses, tentoonstellingen en meer over dit thema bij kunt wonen. Van een docu over Utrecht als fietsstad tot een duurzaam diner. Het hele programma vind je hier.

Máxima naar Utrecht

Foto: indebuurt Utrecht

Koningin Máxima komt op woensdag 19 juni naar de Domstad. Ze heropent dan met minister Bijleveld van Defensie het Centraal Militair Hospitaal op De Uithof. Hier lees je er meer over.

PS Nog niet zo heel lang geleden was Máxima in TivoliVredenburg en spotten we haar van heel dichtbij:

maxima

Filmpje! Koningin Máxima was in Utrecht en wij spotten haar van heel dichtbij

Het gebeurt niet iedere dag dat Koningin Máxima herself ons stadsie aandoet en dus stonden wij donde...

Maan treedt op op het Domplein

Foto: ANP

Van donderdag 20 tot vrijdag 30 juni kun je weer naar het Midzomergrachtfestival in Utrecht. De start van de 23ste editie wordt dit jaar groots gevierd op het Domplein met niemand minder dan zangeres Maan als hoofdact. Het openingsfeest is op vrijdagavond 21 juni en duurt van 20.00 tot 01.00 uur en de entree is gratis.

BUNK Hotel opent de deuren

Foto: BUNK

Vanaf donderdag 20 juni hebben we er een gloednieuw hotel bij in Utrecht. Dan opent Bunk Hotel aan de Catharijnekade de deuren. Bijzonder: in dit ho(s)tel kun je in een pod slapen, dat is een soort capsule. Hier lees je er meer over:

Yes! Hotel Bunk gaat binnenkort open in Utrecht

Op zondagochtend naar de dienst in de Westerkerk, dat kan niet meer. Na ruim 125 jaar is de laatste ...

Festivals: Verknipt & PANNdora

Natuurlijk kun je de komende dagen weer een hele berg fijne uittips van ons verwachten. We tippen alvast twee festivals die deze week neerstrijken in de Domstad.

Zaterdag 22 juni kun je naar Verknipt bij Strijkviertel. Verwacht zes verschillende stages, veel verschillende muziekstijlen en dat alles aan een heerlijk strandje. Op diezelfde dag wordt het Julianapark omgetoverd tot één groot, bontgekleurd walhalla tijdens PANNdora, het festival van Pann, de club die ‘straight-vriendelijke’ gayfeestjes organiseert.

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Nieuws

adv.