Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze muzikale voorstelling zet aan het denken én helpt je om je doelen te bereiken

Aangeboden door Marsemijn Muziek 24 januari 2020

Droom je er al jarenlang van om je kantoorbaan op te zeggen en de wereld over te reizen? Of heb je juist géén idee wat je wilt, maar weet je wél dat er iets moet veranderen? Als je het leuk vindt om na te denken over wat je nu eigenlijk wilt in het leven en hoe je daar komt, is de muzikale voorstelling ‘Waarom nu wel’ op 31 januari 2020 er een die je niet mag missen!

‘Waarom nu wel’ is de eerste voorstelling van Marsha Matton, muziekdocente en oprichter van de mobiele muziekschool Marsemijn. “Naast muziekles geven, houd ik me al een tijd bezig met trainingen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. In deze voorstelling komen die twee dingen samen”, aldus Marsha.

Tijd voor reflectie

In haar voorstelling zal Marsha op piano het werk van de Italiaanse componist Ludovico Einaudi ten gehore brengen. Komt die naam je bekend voor? Dat kan kloppen, want Einaudi componeerde de muziek voor de film Intouchables. De componist staat erom bekend dat hij in zijn werk zoekt naar verstilling en rust, waarmee je als luisteraar even ontsnapt uit de drukte van alledag. Dat doet hij onder andere door bepaalde motieven steeds weer te herhalen, wat zorgt voor een gevoel van vervoering.

Waar droom je van?

Naast muziek speelt ook persoonlijke ontwikkeling een belangrijke rol in ‘Waarom nu wel’. In de voorstelling deelt Marsha persoonlijke verhalen en visuals waarin ze vragen stelt die jou aan het denken zetten. Marsha: “Denk aan vragen als: waar droom je van? Waar sta je nu? En wat gaat je helpen om te komen waar je wilt zijn? In de voorstelling krijg je de ruimte om, terwijl je wordt meegenomen door de muziek, over dit soort vragen na te denken.”

“Ik hoop dat, wanneer mensen na afloop de zaal uitlopen, ze dat doen met nieuwe energie en een gevoel van yes, ik ga ervoor, ” aldus Marsha.

Tickets kopen?

‘Waarom nu wel’ wordt vertoond op 31 januari 2020 bij De Partner in Nieuwegein. De zaal gaat open om 19.30 uur en de voorstelling start om 20.00 uur. Na afloop is er tijd om na te kletsen onder het genot van een drankje.

Kaartjes voor de voorstelling kosten €15,- en reserveren doe je via deze site. Een handige tip van Marsha: “Neem een notitieboekje mee. Meeschrijven hoeft natuurlijk niet, maar mag wel.”Meer over Marsemijn Muziek ontdekken?

Marsemijn Muziek

muziek

W.A. Vultostraat 140, Utrecht

Bekijk meer:muziek

adv.