De Vakantiebeurs is van start en wij namen een kijkje

Aangeboden door Jaarbeurs 9 januari 2019

Net als op vakantie kun je tijdens de Vakantiebeurs genieten van spannende activiteiten, bijzondere mensen en internationale versnaperingen. Wij maakten een ronde over de beurs om te zien wat er dit jaar precies te beleven is. Hou je vast, want voor je het weet is jouw bucketlist gevuld met nóg meer mooie bestemmingen.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Klimmen, duiken, suppen

Ga jij het liefst wat actiefs doen tijdens je vakantie? Dan ben je vast te porren voor een avontuur op de Vakantiebeurs! Je kunt er suppen, duiken en klimmen.

Ontmoet mensen van over de hele wereld

Op de Vakantiebeurs lijkt het soms wel het Eurovisiesongfestival. Deelnemende landen laten zich er van hun beste kant zien en pakken uit met bijzondere kostuums en shows. Haal een gratis ijsje bij de Turkse ijscokar, of bekijk de kookshow van de Tunesische chef Wafik. En wil je het er even lekker van nemen? Dan kun je genieten van een Thaise massage. Op de foto gaan met Steve de doedelzakspeler is ook een echte aanrader. Als je een ronde loopt over de Vakantiebeurs kom je hem zeker tegen.

Stands om bij weg te dromen

De Vakantiebeurs is er natuurlijk ook om serieuze reisplannen te maken. Daarvoor kun je terecht in de stands van bekende en minder bekende reisaanbieders. Natuurlijk brengen zij je in de reisstemming. Je kunt reisadvies ophalen op een boot, bij een enorme Moai, of in een business class seat. Daar krijg je geheid reiskriebels van!

Van de biergarten tot het Azië-plein

Halve liters bier, Caribische cocktails en Aziatische streetfoodmaaltijden. Op de Vakantiebeurs kun je je reishonger aanwakkeren, maar je kunt er absoluut ook de gewone honger stillen. Extra genieten is in de bierstube en op het Azië terras. Daar krijg je naast een lekker hapje en drankje ook spetterende optredens te zien.

Kinderlijk veel plezier

Ga je met kinderen naar de Vakantiebeurs? Volg dan de speciale kids route. Die herken je aan de roze bordjes met een zonnebril-smiley erop. De route leidt langs een reuzenrad, zwembad met SUP boards en naar een strand inclusief kampvuur waar je broodjes kunt bakken. Hoe vet is dat?!

Stoelriemen vast!

Vakantiebeurs

Het geldt voor een vakantie, maar zeker ook voor de Vakantiebeurs: foto’s kijken is leuk, maar alles zelf beleven is nog véél leuker! Koop daarom nu je kaarten. Het reisevenement vindt plaats van 10 tot en met 13 januari 2019 van 10.00 tot 17.30 uur. Op zaterdag is de beurs geopend tot 20.00 uur. Online dagtickets kosten €12,- per stuk en zijn te bestellen via de oranje button onder dit artikel. Koop je een kaartje aan de kassa, dan betaal je €15,-. De prijzen zijn exclusief €1,- transactiekosten. Reis voorzichtig en tot daar!

Jaarbeurs markten

Nu open09:00 - 18:00

Jaarbeursplein, Utrecht

Bekijk meer:markten
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.