De Microclub bestaat 1 jaar en dat is een knettergoede reden voor een (vroeg!) feestje

Aangeboden door De Microclub 9 mei 2018

Jaaa, de Microclub brengt al een jaar lang alle vroege vogels samen op de dansvloer en dat is een knettergoede reden voor een feestje. Op vrijdagavond 18 mei kun je daarom vanaf een uur of 20.00 weer los in Club BASIS.

Micro…wat?!

Toen Utrechter Melvin Bruhn (34) een tijd geleden rond een uur of acht met vrienden door de stad liep en zin had om even lekker te dansen, stuitte hij op een probleem: dat kon niet. Gelukkig kwam hij erachter dat er een oplossing is: Microclubbing. Dit concept, dansen op de vroege avond, is al een trend in steden als New York, Berlijn en London. En dankzij Melvin kun je sinds een jaar ook microclubben in Utrecht. “‘Zeker eind twintigers en dertigers hebben vaak geen zin meer om tot laat te wachten tot ze kunnen gaan dansen. Een tijd geleden besefte ik me hoe geweldig het zou zijn als er een dansavond is die vroeg begint en een beetje bijtijds eindigt, zodat je ook nog wat aan de rest van je weekend hebt”, vertelt hij ons.

‘Wat me het afgelopen jaar is bijgebleven, is de relaxte en positieve sfeer tijdens de avonden’

Jubileumfeestje

Op vrijdag 18 mei keert De Microclub terug naar BASIS, voor een jubileumeditie. Special-guest Budakid zal je de hele avond voorzien van fijne deuntjes en beats. Verder blijft het recept hetzelfde: dansen tussen 20.00 en 0.00 op de beste house en deephouse. De avond is alleen toegankelijk voor 25+-ers en de eerste vijftig vroege vogels krijgen een drankje van het huis.

Lekker het weekend in dansen

Inmiddels vind je De Microclub overigens niet alleen in Utrecht, maar op verschillende locaties door heel Nederland. Melvin: “Maar de edities in Utrecht blijven bijzonder omdat hier een spontaan idee zomaar werkelijkheid werd. Daarnaast is BASIS gewoon een van de beste clubs van het land wat betreft licht en geluid, waardoor je je helemaal kan onderdompelen in de muziek. Wat me het afgelopen jaar ook is bijgebleven, is de relaxte en positieve sfeer tijdens de avonden. Iedereen komt met hetzelfde doel naar De Microclub: lekker met elkaar het weekend in dansen.”

Kaartje kopen?

Zin in een energieke start van je weekend? Koop dan hier je tickets voor De Microclub en nodig ook gelijk al je Facebook vrienden uit. Dan wordt dit vroege feestje extra onvergetelijk! Online kaarten kosten €11, 55 per stuk. En let op: de deuren sluiten om 22.00 uur. Zorg dus dat je voor die tijd binnen bent. Trouwens, na 18 mei heeft de Microclub een tijdje een zomerstop, dus een extra reden om dit feestje in je agenda te zetten en een kaartje te scoren.

De Microclub muziek

Bekijk meer:muziek

adv.