Geen WK, wel een feestje? Kom naar het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival

Aangeboden door Jaarbeurs 1 juli 2018

Terwijl het WK in volle gang is, maakt de Jaarbeurs zich op voor het grootste voetbalfeest van Nederland. Het feest vindt plaats op zaterdag 7 juli en is voor voetbalfanaten van zes tot en met veertien jaar, maar uiteraard mogen ouders, begeleiders en voetbalvrienden mee naar binnen. Lees hier wat er precies te beleven is!

Wat nou zomerstop?

Baal jij als echte voetbalfan ook zo van de zomerstop? Dan kun je op het VoetbalFestival helemaal los! De hele dag door kun je er voetballen. Daarvoor hoef je geen heel elftal bij elkaar te verzamelen, want wie zich opgeeft, komt automatisch in een team terecht waar je een partijtje 2×2, 4×4 of 6×6 kan spelen. De wedstrijdveldjes zijn ingedeeld op leeftijd, zo weet je zeker dat het een spannende pot wordt!

Beach soccer battle

Wil je een zomerse draai geven aan een partijtje voetbal, doe tijdens het VoetbalFestival dan mee aan de beach soccer clinics. Daar krijg je niet alleen nieuwe technieken aangeleerd, je maakt er ook kans om geplaatst te worden voor de finale van het NK Beach Soccer op zaterdag 22 juli in Scheveningen. Supervet natuurlijk! Opgeven kan gewoon tijdens het festival. Kom je met een grote vriendenclub of je eigen voetbalteam? Schrijf je dan vooraf in via de website van Beach Soccer Bond.

Tekst gaat verder onder de foto
Voetbalfestival Jaarbeurs Utrecht

Voetballende vloggers

Op het VoetbalFestival kun je naast voetballen ook kennismaken met voetballers van wereldklasse en vloggers. Zo komen profvoetbalsters Kika van Es en Katja Snoeijs langs en zijn de drie vloggende rivalen FC Roelie, DNPNL en LuckyGraafNL van de partij. Allemaal mogen zij het FOX Sports & Eredivisie Podium betreden, waar gastheer Hans Kraay junior en gastvrouw Hélène Hendriks naast deze toppers nog veel meer voetbalgasten ontvangen. En wie weet kom je er als winnaar zelf ook nog op te staan!

Moe geworden? Ga toch gamen!

Zijn je benen moe van het voetballen, maar wil je eigenlijk niet stoppen, dan kun je op het VoetbalFestival gewoon doorgaan achter de PlayStation! In de eSports area speel je 2×2 met je nieuwe voetbalvrienden en krijg je tips van eSporters uit de Eredivisie. Winnen, verliezen en gewoon lekker ballen. Je kunt er op zaterdag 7 juli de hele dag voor terecht in de Jaarbeurs in Utrecht!

Voor meer informatie en het kopen van tickets kun je terecht op de website van het VoetbalFestival. Tickets kosten € 14,- per persoon voor kinderen van 6 t/m 14 jaar. Iedereen boven de 15 jaar betaalt € 10,50 per persoon. Kom je met je voetbalteam? Dan zijn de kosten €9,- per persoon inclusief 2 gratis kaarten voor begeleiders. 

Jaarbeurs

markten

Nu gesloten09:00 - 18:00

Jaarbeursplein, Utrecht

Bekijk meer:markten

adv.