Doen: pickicken met streetfood en live muziek in Overvecht

Aangeboden door ZIMIHC theater Stefanus 13 juni 2018

Vorig jaar was het een streetfoodfestival en dit jaar is het een cultuurproeverij. Bij ZIMIHC theater Stefanus en Stut Theater weten ze heel goed hoe ze een multicultureel feestje bouwen! 

Op zondag 24 juni kun je tussen 15.00 en 20.00 uur terecht bij ZIMIHC theater Stefanus in Overvecht voor streetfood, theater en livemuziek. Wil je precies weten wat er tussen 15.00 en 20.00 uur allemaal te doen is op de cultuurproeverij? Leuk! We geven je graag een voorproefje.

Streetfood

Van exotische samosa’s tot een simpele pizzapunt, tijdens de cultuurproeverij in Overvecht kun je genieten van wereldse streetfood gerechten uit landen als India, Zuid-Sudan, Syrië, Suriname, Ethiopië, Marokko en Turkije! En wat hoort er bij een lekker hapje? Een drankje natuurlijk! En ook die zijn er in exotische én Europese vormen. Van de Belgische speciaalbieren tot Braziliaanse cocktails, op de cultuurproeverij druipt de diversiteit van de food stands af!

Livemuziek

Is er een betere manier om van een cultuur te proeven dan te genieten van de muziek? Bij ZIMIHC denken ze van niet! Tijdens de proeverij kun je genieten van de leukste liveoptredens. Ga los op de beats bij de dj booth, zak onderuit en geniet van talentvolle singer-songwriters of kom swingen op de saxofoonmuziek van Blovi en Catching Cultures Orchestra. Hoe dat klinkt? Nou zo:

Theater

Stut Theater heeft speciaal voor De Cultuurproeverij een selectie gemaakt met voorproefjes uit verschillende voorstellingen. Tijdens Stut in de mix luister je naar persoonlijke verhalen van Overvechters en wordt je aan het denken gezet over hoe je naar anderen kijkt en hoe zij jou zien. Ben je niet zo van het luisteren? Dan is de voorstelling van Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland misschien iets voor jou! Tijdens de voorstelling Ik zie ik zie wat jij niet ziet zullen ze hun verhaal vertellen over verdriet, veerkracht, afscheid nemen en je thuis voelen. Niet in woorden, maar vooral door middel van beeld, beweging en geluid.

Praktische informatie

De Cultuurproeverij heeft als thema ‘zomer’ dus verwacht een relaxte picknick sfeer met gezellige kleedjes, opblaasflamingo’s, parasols en bij regen een gezellige partytent. Zin om cultuur te proeven? Kom dan op zondag 24 juni van 15.00 tot 20.00 uur naar ZIHIHC theater Stefanus.

Toegang is helemaal gratis. Voor het eten en drinken worden munten voor €1,- verkocht en voor de voorstellingen kaartjes. Er is ook een arrangement beschikbaar: twee voorstellingen plus vier muntjes voor €7,-. Het arrangement is te reserveren via [email protected] en betalen hoeft pas op de dag zelf.

ZIMIHC theater Stefanus

theaters

Braziliëdreef 2, Utrecht

Bekijk meer:theaters

adv.