Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vet! In deze Utrechtse winkel kun je shoppen én sporten

Aangeboden door Perry 7 november 2019

Wist je dat je bij Perry niet alleen sport- en adventurekleding koopt, maar dat je er ook ín (en om) de winkel kunt sporten? In de store vinden evenementen plaats, zoals yogaworkouts, hitt-trainingen, squatworkouts en mini-bootcamps. Maar ze gaan ook vaak naar buiten om te wandelen, hardlopen, bootcampen of boksen. En het allerleukste is: jij kunt gewoon aanhaken!

Boksen, hardlopen en ontbijten

Veel van de sportieve evenementen organiseert Perry zelf, maar je zult ook regelmatig samenwerkingen voorbij zien komen met bekende sportmerken. Zo zijn er boksevenementen in samenwerking met Puma en hardloopevents samen met adidas. Met het nieuwe hardloopmerk On organiseert Perry bovendien ontbijtruns. En dat betekent precies dat wat je hoopt: in de winkel genieten van een smakelijk ontbijtje en daarna lekker rennen.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: Perry
Foto: Perry
Foto: Perry
Foto: Perry
Foto: Perry

Want samen is leuker dan alleen

Wil je meedoen aan een evenement dat Perry organiseert, dan ben je nooit alleen. Iedere training, run of bootcamp wordt namelijk gegeven in groepsverband. Fijn, want samen met anderen sporten is natuurlijk stukken leuker dan in je uppie! Trommel je sportieve vriend(inn)en op en gáán. En mocht jouw squad niet zo van het bewegen zijn, dan zijn de evenementen dé plek om nieuwe work-out buddies te ontmoeten. Score!

Goed geregeld!

Fijn om te weten: als je meedoet aan één van de sportieve events bij Perry, dan is overal aan gedacht. Zo zijn in de event space kluisjes aanwezig waar je jouw spullen veilig kunt opbergen, en is er een watertap waar je jouw flesje even kunt vullen voor je work-out begint.

Zin gekregen om je meest flitsende sportoutfit aan te trekken en in beweging te komen? Yes! Het volledige programma bekijk je op deze pagina of via de oranje button helemaal onderaan dit artikel. Check ook #perrysport op Instagram en volg @perrysport.nl voor meer sportieve motivatie.

Dit staat er in november op de planning:

  • Donderdag 7: Perry x adidas city run
  • Woensdag 13: Perry lichtjesrun
  • Zondag 17: Perry stadswandeling
  • Woensdag 20: Pilates
  • Donderdag 21: Perry x adidas city run
  • Donderdag 28: KWF Running Training


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Perry. Meer over Perry ontdekken?

Perry

sportwinkels

Geopend09:00 - 18:00

Achter Clarenburg 48, Utrecht

Bekijk meer:sportwinkels

adv.