Check jouw spelling en doe mee aan het Utrechts studentendictee!

Aangeboden door Babel 9 mei 2017

Zit jij tijdens het Nationaal Dictee altijd aan de buis gekluisterd en druk mee te pennen? Doe dan op donderdag 11 mei mee met het Utrechts studentendictee! De Utrechtse schrijver en dichter Ingmar Heytze leest het dictee voor in de aula van het Academiegebouw.

Het Utrechts studentendictee wordt georganiseerd door Babel, in samenwerking met DUB, Trajectum en de Universiteit Utrecht. Het dictee is speciaal en alléén voor studenten uit Utrecht en wordt gehouden in de mooiste zaal van de stad: de aula van het Academiegebouw.

Ingmar Heytze

Het dictee wordt ieder jaar – dit jaar is de vierde editie – voorgelezen door een bijzondere gastspreker. Deze keer is dat de Utrechtse schrijver en dichter Ingmar Heytze. Tussen 2009 en 2011 was hij de officiële stadsdichter van Utrecht.

Utrechts Studentendictee

Eeuwige roem

Studenten kunnen gratis meedoen aan het dictee. De student met de minste fouten wint niet alleen eeuwige roem, maar ook een cheque ter waarde van maar liefst € 500,-. De studenten nemen het in de strijd om de eer op tegen hoogleraren van de Universiteit Utrecht en lectoren van de Hogeschool Utrecht.

Het Utrechts studentendictee is op donderdag 11 mei. De deuren gaan om 19.00 uur open. Meedoen aan het Utrechts studentendictee? Je kan je hier inschrijven. Kijk ook op het Facebookevent voor meer informatie.

Babel

opleidingen

nu gesloten09:00 - 18:00

Nieuwegracht 94

Bekijk meer:opleidingen
Foutje gezien?
Deze ondernemersbijdrage wordt je aangeboden door Babel en staat los van de redactionele berichten binnen het indebuurt-platform.

Lees mee en reageer!

Reactie