Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bootje varen én een hapje eten voor een scherpe prijs: hier in Utrecht kan het

Aangeboden door Restaurant Den Draeck 14 augustus 2019

Een rondvaart door de Utrechtse grachten en daarna aanschuiven voor een lekkere lunch of uitgebreid diner. Dat klinkt als een geweldig plan voor een middag of avond uit, toch? Restaurant Den Draeck biedt, in samenwerking met rederij Schuttevaer, diverse arrangementen waarbij je gaat varen en eten. 

De Domstad vanaf het water

Als Utrechter wandel je vaak genoeg langs de gracht, maar de stad bekijken vanaf het water geeft natuurlijk weer een heel ander beeld! Neem plaats aan boord en kijk je ogen uit, terwijl de kapitein de rondvaartboot over de Oudegracht loodst. Je komt langs statige grachtenpanden, oude werfkelder én vangt natuurlijk ook een glimp op van de Dom! Of het nu regent of dat het zonnetje schijnt, maakt trouwens niets uit. De rondvaartboot is namelijk overdekt, maar met mooi weer worden de dakluiken lekker open gedaan.

Tekst gaat verder onder de foto

Rederij Schuttevaer
Foto: Rederij Schuttevaer, via Facebook

Lunch, diner of steengrillen

Wanneer de rondvaart erop zit, is het tijd om aan tafel te gaan. Den Draeck biedt de mogelijkheid om na de tocht te lunchen, te dineren of te steengrillen. Kies je voor die eerste optie, dan serveert het restaurant verschillende luxe broodjes, soep en kroket. Daarnaast is er ook een koffietafel met warme dranken en zoetigheid voor erbij. Willen jullie liever bij het restaurant dineren? Ook goed! Je kunt de vaartocht combineren met een driegangendiner, waarbij je per gang keuze hebt uit verschillende gerechten. Wat er zoal op het menu staat, check je hier.

Het is ook mogelijk om na het varen te steengrillen. Als voorafje krijg je brood met tapenade. Daarna komen er verschillende soorten vlees op tafel die je zelf gaat bereiden op de hete plaat. Daarbij krijg je ook salade, frietjes, groenten en sausjes geserveerd. Ook koffie en thee zijn inbegrepen. Een gezellige optie wanneer je zin hebt om heerlijk lang te tafelen!

Ahoi!

Kom je ook aan boord? Hier bekijk je de vaararrangementen die Den Draeck aanbiedt. Prijzen beginnen vanaf €26,95 per persoon en €22,95 voor kinderen.

den draeck terras

Op dit Utrechtse terras zit je ook na je werk nog lekker in de zon

Het zonnetje laat zich ein-de-lijk weer wat vaker zien, en dat betekent: tijd voor het terras! Ben j...

Restaurant Den Draeck heeft een nieuwe menukaart en dit staat erop

Zin om binnenkort eens écht lekker uit eten te gaan? Op naar Den Draeck! Het restaurant aan de grach...


Meer over Restaurant Den Draeck ontdekken?

Restaurant Den Draeck

argentijnse restaurants

Gesloten17:00 - 21:00

Oudegracht aan de Werf 114-122, Utrecht

Bekijk meer:argentijnse restaurants

adv.