Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij dit café kun je véél meer doen dan alleen borrelen en dansen

Aangeboden door Hofman Café 20 november 2019

Dat je bij Hofman Café ieder weekend een dansje kunt wagen, is bij de meeste Utrechters wel bekend. Maar wist je ook dat er naast die dansavonden nog véél meer leuks te beleven valt? Zo zijn er bijvoorbeeld comedy nights en luister je er regelmatig naar livemuziek. Leuk! Wij zetten op een rij wat er allemaal te doen is bij Hofman. Spoiler: nog véél meer dan je denkt! 

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Elke woensdag lachen in Hofman Café

Foto: Hofman Café
Foto: Hofman Café

Al zes jaar lang vaste prik op woensdag: Utrecht Lacht! De comedy night is inmiddels een heus begrip in onze stad. Iedere editie beklimmen verschillende ervaren comedians of cabaretiers het podium om jou een avond lang te laten lachen. De comedians die langskomen zijn zeker niet de minsten: zo hebben onder andere Peter Pannekoek en Steven Brunswijk al eens in het café opgetreden.

Utrecht Lacht is iedere tweede en vierde woensdag van de maand in het Nederlands. Op de eerste en derde woensdag van de maand is de comedy night in het Engels. De show begint om 20.30 uur. Een ticket kost €6,- in de voorverkoop of €7,50 aan de deur. Wil je vooraf komen eten? Voor maar €12,50 heb je een dinner deal, waarbij je zelf een hoofdgerecht van de kaart mag uitzoeken.

Psst… via de oranje button hieronder bekijk je direct alle geplande evenementen bij Hofman Café.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Hofman Café. Meer over Hofman Café ontdekken?

Hofman Café cafés

Geopend11:00 - 04:30

Janskerkhof 17a, Utrecht

Bekijk meer:cafés

Een muzikaal feestje bij Hofman

Hofman Live
Foto: Janneke Tol

Donderdag is de wekelijkse muziekavond bij Hofman. Onder de noemer Hofman Live treden iedere week twee bandjes op in het café. Wat voor muziek je kunt verwachten? Dat loopt uiteen van indie tot pop. De live-act start om 21.00 uur, maar vanaf 18.30 uur draait een vinyl dj de lekkerste jazz, soul en funk-platen. Uiteraard ben je ook welkom om vooraf een hapje te komen eten. Heb je na het optreden zin om te blijven? Dat kan, want aansluitend kan er gedanst worden!

Op de Facebookpagina van Hofman check je welke artiesten binnenkort komen optreden. Ook leuk om vast in de stemming te komen: de Hofman Live playlist op Spotify.

Gezellig borrelen of dineren

Foto: indebuurt Utrecht
Foto: Hofman Café
Chefkok Jesse. Door indebuurt Utrecht

Met zoveel leuke evenementen zou je bijna vergeten dat je bij Hofman ook terecht kunt voor een lekkere lunch, borrel of diner. Zo serveert het café onder andere hertenbiefstuk met geroosterde seizoensgroenten en een Vlaamse runderstoof. Ook een aanrader: de enorme Hofmanplank met onder andere vers brood, diverse charcuterie, bitterballen, kazen en meer. De plank is trouwens ook verkrijgbaar in een vega-variant.

Denk je nu: ‘hé, het lijkt me wel wat om hier een kerst- of nieuwjaarsborrel te organiseren’? Kan geregeld worden. Voor grotere groepen biedt Hofman speciale arrangementen aan, maar menu’s op maat zijn ook mogelijk. Voor meer informatie kun je bellen naar 030-2302470 of mailen naar [email protected].

Genieten van burgers, biertjes en bandjes

Hofman Burger
Foto: indebuurt Utrecht

De naam van dit evenement is wat ons betreft al reden genoeg om te gaan. Want zeg nu zelf: ‘Burgers, Beers and Bands’ zijn toch dé ingrediënten voor een heerlijke avond? Iedere laatste vrijdag van de maand kun je het weekend goed beginnen bij Hofman met dit leuke event. Een vinyl dj zorgt voor funky deuntjes, waarna het tijd is voor livemuziek! Bovendien betaal je voor de geliefde Hofburger deze avond maar €7,50 in plaats van €14,-. Ook kun je een speciaalbierproeverij doen: voor maar €9,- proef je drie verschillende bieren van de tap.

De eerstvolgende editie van ‘Burgers, Beers and Bands’ is op 29 november vanaf 17.00 uur. Deze avond staat de dertienkoppige Utrechtse band Halverwege op het podium.

Genieten op z’n zondags

 

Jazzbende bij Hofman
Foto: Jazzbende, door: Janneke Tol

Gek op muziek? Dan is Jazzbende een aanrader. Iedere eerste zondag van de maand nodigt Hofman een jazzband uit die live komt optreden vanaf 15.00 uur. Samen met DJ Meneer Funkel zorgen de muzikanten voor heerlijke muziek die perfect past bij een ongedwongen zondagmiddag. Op 1 december vindt Jazzbende weer plaats. Meer informatie vind je hier.

Altijd feest bij Hofman

Foto: Hofman Café
Foto: Hofman Café

Op vrijdag- en zaterdagnacht mogen de voetjes van de vloer en is de toegang 23+. Van 23.00 tot 4.30 uur draaien de dj’s van Hofman heerlijk dansbare platen waarop jij kunt losgaan.

Op tweede kerstdag heeft de dansavond bij Hofman een bijzonder tintje: deze avond kun je genieten van de lekkerste urban, latin en dance. Gooi je haren los en gáán! Deze avond is de toegang 18+ en meer info vind je hier. Kom je feesten op nieuwjaarsavond? Dan staat je een heerlijk 80’s & 90’s themafeest te wachten. De kaartverkoop voor nieuwjaarsavond is al geopend. Een early bird ticket kost €13,25 en scoor je hier.

Test je kennis tijdens de pubquiz

pubquiz hofman
Foto: Hofman Café

Leuk nieuws voor de pubquizfans onder ons, want Upbeatles organiseert zo nu en dan pubquizzen bij Hofman. De eerstvolgende editie op 17 december is bovendien een hele bijzondere: deze staat volledig in het teken van de Top2000. Trommel je vriend(inn)en op en maak jullie op voor een muzikaal avondje. Meedoen kan in teams van maximaal zes personen. De inschrijving begint om 20.00 uur in het café en een halfuur later start de quiz. Het is wel belangrijk om vooraf een kaartje te kopen via deze site.

Je kunt deze avond profiteren van de dinner deal. Voor maar €12,50 bestel je een hoofdgerecht naar keuze. Wil je mee-eten? Kies dan voor een combiticket, zodat je verzekerd bent van een tafeltje.

Lees ook:

barman kris cafe hofman

Kris is barman bij Café Hofman: ‘Achter de bar staan we soms met glazen te gooien’

Hij staat altijd met een glimlach achter de bar, vrolijkt zijn collega's op met een complimentje of ...

In deze Utrechtse cafés luister je naar livemuziek

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.