Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

9 x de allerleukste kinderfeestjes in Utrecht

Door Anne-Meike van den Berg 29 mei 2018

Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig? Dan hoort daar natuurlijk een kinderfeestje bij! Van een spannende speurtocht tot een tof themafeest: de mogelijkheden voor kinderfeestjes in Utrecht zijn eindeloos. We helpen je op weg en hebben de leukste kinderfeesten in Utrecht voor je op een rij gezet. Veel plezier!

Page 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Kinderfeestje bij De Kartfabrique

Kartfabrique Utrecht
Foto: Kartfabrique

Lasergamen, karten of de spannende escape room Prison Island: het kan allemaal bij De Kartfabrique in Utrecht. En je hoeft niet te kiezen, want tijdens een kinderfeestje kun je ook meerdere activiteiten doen. Waar je ook voor gaat, de kinderen krijgen altijd een diploma, kindermenu, lekker ijsje en onbeperkt limonade. Meer informatie over kinderfeestjes bij De Kartfabrique vind je hier.


Meer over Kartfabrique ontdekken?

Kartfabrique entertainment

Gesloten16:00 - 23:00

Westkanaaldijk 7, Utrecht

Bekijk meer:entertainment

Het bos in

kinderfeestje-in-utrecht-3Op zoek naar een buitenfeestje met de kids? Dan vind je een van de kinderfeestjes van De Rijnstroom vast leuk. Het botenverhuurbedrijf vlakbij het mooie Rhijnauwen organiseert verschillende kinderfeesten. Zo kun je bijvoorbeeld een vlottenrace houden, gaan schatzoeken in het bos of meedoen met een spannende spooktocht per kano. Meer weten over de mogelijkheden, klik dan hier.


Meer over Botenverhuur De Rijnstroom ontdekken?

Botenverhuur De Rijnstroom entertainment

GeopendHele dag

Weg naar Rhijnauwen 2, Utrecht

Bekijk meer:entertainment

Boerderijfeestje in Utrecht

kinderfeestje-in-utrecht-boerderij-koe-kalfjeEen kinderfeestje op de boerderij, hoe leuk is dat!? Het kan in Utrecht bij boerderij De Zonnewijzer in Rhijnauwen. Kinderen mogen de dieren verzorgen en knuffelen en leren van alles over het leven op de boerderij. Hier lees je meer over kinderfeestjes bij De Zonnewijzer.


Meer over Boerderij de Zonnewijzer ontdekken?

Boerderij de Zonnewijzer boerenbedrijven

GeopendHele dag

Koningslaan 15, Bunnik

Bekijk meer:boerenbedrijven

Muzikaal kinderfeestje

Foto: Facebook Museum Speelklok

Bij Museum Speelklok beleef je een muzikaal kinderfeestje. Tijdens de vrolijke rondleiding in het museum leer je van alles over alle muziekinstrumenten die er bij Speelklok te vinden zijn. En voor de jarige is er een mooie taart met zijn of haar naam erop! Meer weten over het vieren van een kinderfeestje bij Museum Speelklok? Hier vind je meer informatie.


Meer over Museum Speelklok ontdekken?

Museum Speelklok musea

Gesloten10:00 - 17:00

Steenweg 6, Utrecht

Bekijk meer:musea

Sportief kinderfeestje in Utrecht

Samsam kindersportcentrumZoek je een sportief kinderfeestje in Utrecht, dan ben je aan het juiste adres bij kindersportcentrum Samsam. De kids kunnen zich hier helemaal uitleven, want er zijn maar liefst 23 verschillende sporten die je kunt doen bij Samsam. Voor het vieren van een kinderfeestje zijn verschillende mogelijkheden. Je vindt hier meer informatie.

Samsam kindersportcentrum

Dit is het eerste kindersportcentrum ter wereld en het ligt in Utrecht

Het is een soort sportschool voor kinderen, maar dan 10.000 keer leuker. Kindersportcentrum Samsam i...

Meer over Samsam Kindersportcentrum ontdekken?

Samsam Kindersportcentrum sport en bewegen

Gesloten09:00 - 18:00

Zonnebaan 22, Utrecht

Bekijk meer:sport en bewegen

Kinderfeestje in de virtuele wereld

kinderfeestje-in-utrecht-2-1Oog in oog staan met een dinosaurus of als een echte tovenaar vuurballen uit je hand laten schieten: het kan allemaal bij The VR Room in Utrecht. Na afloop krijg je een heus diploma en mag je jezelf officieel VR Expert noemen. Lees hier meer over kinderfeestjes bij The VR Room.


Meer over The VR Room ontdekken?

The VR Room entertainment

Gesloten10:00 - 23:00

Overste Den Oudenlaan 9b, Utrecht

Bekijk meer:entertainment

Feestje tussen de treinen

spoorwegmuseum-utrecht-uit-met-kinderen-2Ook bij het Spoorwegmuseum in Utrecht kun je een kinderfeestje vieren. Bij aankomst staat er een gezellig gedekte tafel voor je klaar met taart en kleurplaten. De rest van de dag vermaken de kids zich in het museum. Meer weten? Klik hier!


Meer over het Spoorwegmuseum ontdekken?

het Spoorwegmuseum musea

Gesloten10:00 - 17:00

Maliebaanstation 16, Utrecht

Bekijk meer:musea

Professor Loep

kinderfeestje-in-utrecht-2-1Een kinderfeestje van Professor Loep betekent experimenteren, knutselen, onderzoeken, schilderen en vooral: heel veel plezier hebben. De feestjes vinden plaats bij Het Kunstlaboratorium aan de Vlampijpstraat en er is van alles mogelijk. Je kunt ook een kinderfeestje op maat laten maken, rondom de favoriete hobby van de jarige, bijvoorbeeld. Hier lees je meer over de feestjes van Professor Loep.


Meer over Professor Loep & Het Kunstlaboratorium ontdekken?

Professor Loep & Het Kunstlaboratorium vrijetijd en uitgaan

Vlampijpstraat 94 Studio 1B, Utrecht

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Terug in de tijd

castellum-hoge-woerd
Foto: Castellum Hoge Woerd

Op de plek waar nu Museum Hoge Woerd (onderdeel van Castellum Hoge Woerd) te vinden is, leefden zo’n 2000 jaar geleden Romeinse soldaten. Vier je je feestje bij het castellum, dan reis je terug in de tijd en ontdek je van alles over de Romeinen. Lossen jullie het mysterie van de verdwenen munt op…? Lees hier meer over kinderfeestjes bij Museum Hoge Woerd.


Meer over Castellum Hoge Woerd ontdekken?

Castellum Hoge Woerd theaters

Gesloten10:00 - 17:00

Hoge Woerdplein 1, De Meern

Bekijk meer:theaters
Page 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.