7 x doen dit weekend in Utrecht

Door Anne-Meike van den Berg 11 augustus 2017
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

De vlag kan uit want het is weer (bijna) weekend! Zoals altijd hebben we weer een heleboel leuke uittips voor je verzameld. Have fun!

Ontdek nieuwe muziek in TivoliVredenburg

Naast gevestigde namen krijgen ook talentvolle, beginnende muzikanten een podium in TivoliVredenburg. Op de Rabo Open Stage, naast café Het Gegeven Paard, kun je zaterdagavond luisteren naar LCLR (Like City Lights Receding). De muziek die deze band maakt wordt omschreven als ‘mysterieus, sfeervol en oprecht’. LCLR begint om 22.30 uur en je kunt gratis naar het optreden toe.

Rabo Open Stage: LCLR, zaterdag 12 augustus van 21.00 tot 22.00 uur, TivoliVredenburg

like-city-lights-receding
Foto: Like City Lights Receding

TivoliVredenburg poppodia

nu gesloten10:00 - 21:00

Vredenburgkade 11, Utrecht

Bekijk meer:poppodia

Ik-jij-wij(n) route

Ben jij single, vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten én hou je van wijn? Doe dan zondag 13 augustus mee met de ik-jij-wij(n) route, georganiseerd door Blik & Blooz. Je loopt, samen met andere single mannen of vrouwen, een route langs drie verschillende locaties in Utrecht: VinVin, Ubica en borrelbar Plank. Op iedere plek ontmoet je een nieuwe groep van het andere geslacht, drink je een wijntje en leer je elkaar kennen aan de hand van grappige vragen.

Ik-jij-wij(n) route, zondag 13 augustus van 15.30 tot 18.30 uur, voor singles van 28 t/m 40 jaar, meedoen kost €36,50 (inclusief drie glazen wijn en borrelhapjes), vóór 10 augustus aanmelden via blikenblooz.nl/wijnroute-augustus

Wijn
Foto: Mattias Diesel / Unsplash

Julia Zahra live @ROOST

Doet de naam Julia Zahra niet meteen een belletje rinkelen? Kan kloppen: Julia Zahra is namelijk de artiestennaam van Julia van der Toorn, een naam die je waarschijnlijk wél eerder hebt gehoord. Julia deed mee aan The Voice of Holland en De Beste Zangers van Nederland. Deze zondag, 13 augustus, treedt ze op bij ROOST aan de Singel. Het optreden begint om 16.00 uur en je kunt er helemaal gratis en voor niets naar toe! Om vast in de stemming te komen: 3 x topoptredens van Julia.

Julia Zahra live @ROOST, zondag 13 augustus om 16.00 uur, ROOST aan de Singel

julia-zahra

Roost aan de Singel restaurants en horeca

Paardenveld 1, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

Gebrouwen door Vrouwen

Do en Tessel zijn sinds 2013 bezig met het brouwen van hun eigen bier. Deze zondag, 13 augustus, komen ze langs bij café Brun om haarfijn aan je uit te leggen wat er allemaal bij komt kijken om je eigen biermerk te beginnen. En natúúrlijk nemen ze ook heel veel lekkere biertjes mee van hun eigen merk, Gebrouwen door Vrouwen.

Borrelen met de meiden, zondag 13 augustus vanaf 17.00 uur, café Brun

gebrouwen-door-vrouwen
Foto: Gebrouwen door Vrouwen

Café Brun cafés

nu gesloten16:00 - 01:00

Lange Jansstraat 28, Utrecht

Bekijk meer:cafés

Heel fijn Licor 43-feestje

Pak je Flamenco-jurk en waaier maar uit de kast, want zaterdagavond 12 augustus waan je je een avond in Spanje tijdens het Licor 43-event in De Zwarte Vosch. Het team van Licor 43 komt langs bij het restaurant aan de Oudegracht om je 43 minuten lang te voorzien van het nieuwe Licor 43 Orochata. Extra fijn: bestel je één glas Orochata, dan krijg je er twee. Zo wordt een rondje geven nog eens leuk! Lees hier alles over dit fijne feestje.

Licor 43-feestje, zaterdag 12 augustus van 18.00 tot 23.00 uur, De Zwarte Vosch

De Zwarte Vosch restaurants en horeca

nu gesloten17:00 - 00:00

Oudegracht 48, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

Wana Bana pop-up store

Een smokkelweekendtip, want deze tip is eigenlijk voor vandaag (vrijdag 11 augustus)… Je kunt namelijk nog de hele dag naar de Wana Bana pop-up store in de Social Impact Factory. Bij het tijdelijke winkeltje scoor je heel veel leuks van het merk Wana Bana. Denk gave tassen met etnische print en bohemian-style sieraden. Je krijgt er ook nog een een gratis kop koffie bij.

Wana Bana pop-up store, tot en met 25 augustus iedere werkdag van 9.00 tot 18.00 uur, Social Impact Factory

wana-bana

Social Impact Factory werkplekken

nu open08:30 - 18:00

Vredenburg 40, Utrecht

Bekijk meer:werkplekken

Ontmoet SpongeBob, Ninja Turtles en Dora

Een feestje voor kinderen in Hoog Catharijne: Nickelodeon komt namelijk naar het winkelcentrum. Het hele weekend zijn er allerlei leuke spelletjes te doen en kunnen de kids naar hun favoriete Nickelodeon-series kijken. Ook kunnen ze op de foto met SpongeBob, de Teenage Mutant Ninja Turtles en Dora. En geloof ons: dat willen ze!

Nickelodeon in Hoog Catharijne, vrijdag 11 en zaterdag 12 augustus van 10.00 tot 18.00 uur en zondag 13 augustus van 12.00 tot 17.00 uur, de Stijlkamer

via GIPHY

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶