De 7 leukste zomerse workshops in Utrecht om te doen met je vrienden

Dit is een ondernemersbijdrage 1 juni 2017
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Het is zomer! Wat voor zonnige dingen je allemaal kunt doen in Utrecht? Nou, héél veel. Leuk voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of gewoon een dagje op pad met je vrienden. Have fun!

Mixen maar!

De Union Latin Lounge aan de Biltstraat is de perfecte locatie voor een cocktailworkshop. Waarom? Nou, ze hebben er een heel groot aanbod aan cocktails én de lounge is een superrelaxte plek met de beste Latin-muziek. De perfecte manier om in zomerse sferen te komen dus! Tijdens de workshop maak je drie spectaculaire cocktails. Welke dat zijn, is afhankelijk van de groep die de workshop volgt. Stoere cocktails voor mannen en zwoele voor vrouwen… cheers!

Je kunt de workshop cocktails maken boeken via Union Latin Lounge

Avondje uit in de Biltstraat

Union Latin Lounge cafés

nu open12:00 - 00:00

Biltstraat 37

Bekijk meer:cafés

Maak je eigen masterpiece

Utrecht zit er helemaal vol mee: graffitikunst. Tijdens de graffitiworkshop ga je zelf aan de slag met de spuitbus en maak je, samen met je vrienden of collega’s, een eigen masterpiece. Leef je helemaal uit!

Je kunt de workshop graffiti spuiten boeken via Domstadevenementen

KBTR De Utrechtse Kabouter_01

Naaktmodel schilderen

Heb je ooit bedacht dat het beroep van naaktmodel best een hele lastige is? Je moet niet alleen heel lang stil kunnen blijven zitten, je moet ook nog eens alle giechelende schilders kunnen weerstaan! Tijdens de workshop naaktmodel schilderen leer je de basis van de schilderkunst. Moeilijk? Nee hoor, als je je maar niet teveel laat afleiden door dat knappe model!

Je kunt de workshop naaktmodel schilderen boeken via Domstadevenementen

pink pepper
Foto: Pink Pepper

Maak je eigen Tapas en Pinchos

Een buffet vol met heerlijke hapjes uit de Spaanse keuken. Je maakt het tijdens de Tapas en Pinchos workshop. Natúúrlijk moet alles geproefd worden. Helemaal niet vervelend!

Je kunt de Tapas en Pinchos workshop boeken via Domstadevenemten

Tapas
Foto: ANP

Gooi je heupen los tijdens de salsaworkshop

Wil je iets gezelligs maar ook actiefs doen, zonder je kapot te zweten? Doe een salsaworkshop bij Union Salsa Dance Company! Superleuk om met zowel collega’s als familie of vrienden te doen, want lachkicks gegarandeerd. Natuurlijk is de workshop ook heel geschikt voor een vrijgezellenfeestje. En – niet geheel onbelangrijk- de workshop gaat ook goed samen met een lekkere borrel. Nadat je je heupen hebt losgegooid kan je aan de bar een cocktail drinken.

Je kunt de salsaworkshop boeken via Union Salsa Dance Company

Union Salsa Dance Company dansscholen

nu open12:00 - 00:00

Biltstraat 37

Bekijk meer:dansscholen

Een tafel vol zelfgemaakte sushi

Ben jij ook zo dol op sushi? Hoe leuk is het om dit Japanse gerecht zelf te maken! Hoe dat moet leer je tijdens de sushiworkshop. En ja, ook hierbij geldt: alles moet op!

Je kunt de sushiworkshop boeken via Grachtenatelier

sushi

Expeditie Robinson

Ben jij een echte Robinson? Dan is deze workshop perfect voor jou. Net als in het televisieprogramma draait deze workshop om overleven, uithoudingsvermogen, kennis en sportiviteit. Natuurlijk gaat het ook om teamwork. Wie van jullie overleeft de strijd?

De kunt de Expeditie Robinson workshop boeken via Grachtenatelier

Eiland tropisch palmboom
Foto: ANP
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶
Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Reactie