Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

6 x toffe dingen die je kunt doen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Aangeboden door Jaarbeurs 7 oktober 2019

Van 9 tot en met 13 oktober wordt de Jaarbeurs omgetoverd tot een walhalla van caravans, campings en tenten tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Het evenement in de Jaarbeurs is een feest voor jong en oud en er is véél meer te doen dan alleen naar campers en caravans turen. Benieuwd wat dan? Wij zetten de allerleukste activiteiten van de beurs voor je op een rij.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

 Kampeerspullen waarvan je niet eens wist dat ze bestonden

caravanboot
Foto: Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Met een oppervlakte van bijna 60.000 vierkante meter is de Kampeer en Caravan Jaarbeurs dé grootste beurs in het land waar alles draait om kamperen. Als jij het liefst op vakantie gaat met een caravan of tent kom je hier dus zeker aan je trekken. Maar daarnaast kun je op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs ook kennismaken met kampeerspullen waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Zo kun je met eigen ogen een superdeluxe caravanboat (!) of hotelkamer op wielen bekijken. Je hoort het al: ook als je meer van glamping houdt, valt op de beurs genoeg te ontdekken!

Hallo, nieuwste kampeertrends!

kamperen Jaarbeurs
Foto: Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Sta jij iedere zomer weer op dezelfde camping in Frankrijk, maar zou je graag eens iets anders doen? Tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs maak je kennis met de nieuwste trends op het gebied van kamperen, zodat je genoeg inspiratie hebt om jouw volgende tripje te plannen. Dit jaar staan er twee trends centraal: winter- en offroad kamperen. Ben je niet bang om van de gebaande paden te wijken? Dan wil je zeker meer te weten komen over deze vormen van kamperen. Op de beurs vind je uiteraard alle benodigde materialen én staan de exposanten klaar met tips en tricks.

Lekker luisteren bij het Kampeer- of NKC Campertheater

Foto: Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Of je nu een ervaren kampeerder bent of pas net komt kijken: tijdens de beurs zijn er tal van presentaties waarbij je handige kennis opdoet over kamperen. Dit jaar zijn er voor het eerst twee theaters: het Kampeertheater en het NKC Campertheater. Camper-fans kunnen tijdens de beurs terecht bij dat laatste theater: hier draait álles om het voorbereiden van een reis met de camper. In het Kampeertheater vind je algemene presentaties. Zo is er een presentatie over het onderhouden van je caravan, kom je meer te weten over de nieuwste kampeeraccessoires én delen kampeerjournalisten Kees en Carla hun eigen reiservaringen met je. Een volledig overzicht van presentaties bekijk je hier.

Eerst even testen

Kampeer & Caravan Jaarbeurs
Foto: Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Kampeerspullen bekijken is leuk, maar ze zelf testen is natuurlijk nóg leuker. En ook dat kan gelukkig tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Zo kun je proefritjes maken met diverse campers en caravans en is er een fietsparcours waar je e-bikes en scooters kunt testen. Ook leuk om te doen: kampeerstoelen uitproberen in de Accessoirehal!

Het regent prijzen

Kampeer & Caravan Jaarbeurs
Foto: Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Wat je ook doet: zorg dat je iedere dag om stipt 11.30 uur op Plein 12 bent. Daar vind het Hal(f) 12 Prijzenfestival plaats, waarbij je – je raadt het al – heel veel mooie kampeerspullen kunt winnen. Van een handige rugzak tot kampeerservies, en van verzekeringen tot een EHBO-set: er worden héél veel toffe prijzen weggegeven. Naast die kleine prijzen zijn er dagelijks twee hoofdprijzen te winnen, zoals een hele week op stap in een gloednieuwe camper. Hoe vet is dat?!

Gezellig: kamperen in eigen stad

Kampeer & Caravan Jaarbeurs
Foto: Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Om de kampeerervaring helemaal compleet te maken, is er tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs een heuse pop-up camping op parkeerterrein P2. Iedere ochtend zorgt NKC Verzekeringen voor een lekker ontbijtje en daarna sta je binnen twee minuten weer op de beursvloer. Ideaal! Heb je altijd al in eigen stad willen kamperen, dan is dit je kans!

Zin om je te komen onderdompelen in álles wat te maken heeft met kamperen? Koop dan hier meteen je tickets voor de Kamper & Caravan Jaarbeurs (9 tot en met 13 oktober). Een dagkaart kost €11,-. Kom je alleen ’s middags, dan kun je voor €8,50 een middagkaart kopen. Op de website van de beurs vind je een overzicht van alle activiteiten tijdens de beurs.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Jaarbeurs. Meer over Jaarbeurs ontdekken?

Jaarbeurs markten

Gesloten09:00 - 18:00

Jaarbeursplein, Utrecht

Bekijk meer:markten
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.