5 x waarom wij nu naar het splinternieuwe stadskasteel Oudaen willen

Aangeboden door Stadskasteel Oudaen 13 maart 2018

We schreven vorige week al dat Oudaen is vernieuwd. Afgelopen zaterdag was de feestelijke opening. Nu het vernieuwde Oudaen officieel is geopend voor het grote publiek, willen we jullie de volgende tips niet onthouden- want mán wat is het mooi geworden. Dit is waarom wij naar het vernieuwde Oudaen zouden gaan! 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Voor de Ukegs

Stadskasteel Oudaen

Een uit Canada helemaal naar het vernieuwde Oudaen overgewaaide hit, dat zijn de Ukegs. Wat het is? Een tafeltap, waarbij je kunt kiezen welk bier je erin wilt hebben. Zo kun je gezellig borrelen met je eigen tap op tafel. En sta je de andere dag weer bij de koffieautomaat op kantoor, dan kun je mooi vertellen dat jij op de enige plek in Europa bier uit een Ukeg hebt geschonken. Heb je er toch mooi weer een wistjedatje bij! Ukegje pakken? Ze zijn te bestellen in de bierbrouwerij én het grand café.

Voor het vernieuwde Grand Café

Stadskasteel Oudaen
Foto: Stadskasteel Oudaen

Als je hier binnenloopt dan denk je echt: ‘Wauw!’ Het grand café lijkt van een uitstapje naar het verleden, weer helemaal terug te zijn gebracht naar het heden. De ruimte is prachtig vormgegeven. Zo hangen er onder andere biertanks aan de bar. Het bier stroomt er letterlijk vanuit de brouwerij zo de tap en vervolgens de Ukegs in. In het grand café is ook een bijzonder interieurstuk te vinden. Je hoeft er niet lang naar te zoeken voor je het ziet, want de lamp van 12 meter (!) is een echte eye-catcher

Voor de vergaderzaal (ja, echt waar!)

Stadskasteel Oudaen

Als je dan toch moet vergaderen, doe het dan hier! Bij Oudaen denken ze namelijk mee met de vergadertijgers van deze wereld. Zo is er een fijne vergadermenukaart met hapjes en drankjes die je hersenen doen spinnen van plezier en is het interieur voorzien van de nieuwste hightech handigheden.  Daarnaast kun je de ruimte zo klein of groot maken als mooi  is voor jouw gezelschap. En wat ook handig is, is dat Oudaen op vijf minuten lopen ligt van Utrecht Centraal. Kun je mooi na afloop nog even genieten van de bar die in de vergaderruimte te vinden is! 

Voor de rondleiding door de brouwerij

Stadskasteel Oudaen

Wat eerst alleen voor grote groepen bereikbaar was, maakt Oudaen nu ook toegankelijk voor particulieren. Eerder schreven we al dat de brouwerij van Oudaen een bijzondere historie kent. Het mooie is dat je er nu ook als klein clubje een rondleiding kunt krijgen. Zo krijgt je vers gebrouwen biertje na afloop nóg meer karakter!

Bonus: de vlogs!

Cocktail vlog: Marco verteld over 'Daen's Mule'

Cocktail vlog: Cocktailexpert Marco vertelt alles over 'Daen's Mule'.

Posted by Stadskasteel Oudaen on Tuesday, 20 February 2018

En oké, hiervoor hoef je niet naar Oudaen, maar het is wel onwijs leuk om te vlogen… excuus volgen! Bij Oudaen dachten ze ‘we pakken het direct even helemaal catchy aan met de vernieuwingen.’ Zo zijn ze al een tijdje aan het vloggen over al het leuks en lekkers dat ze er bieden. En geloof ons, die vlogs wil je niet missen. Al is het maar om de vrolijke cocktailexpert Marco!

Zin gekregen om deze stads chique locatie met eigen ogen te bewonderen? Oudaen verwelkomt je met open armen!

Stadskasteel Oudaen brouwerijen

Nu open09:00 - 23:00

Oudegracht 99, Utrecht

Bekijk meer:brouwerijen

 

 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶