5 x redenen waarom je bij Expeditie Amsterdamsestraatweg wil zijn

Aangeboden door Ondernemersvereniging #ASW030 13 september 2018

Het is een soort Expeditie Robinson, maar dan met een twist vol Hollandse gezelligheid. Op 22 september 2018 vindt ‘Expeditie De Straatweg’ plaats op de Plantage aan de Amsterdamsestraatweg. Het belooft een spektakel te worden vol gezellige en uitdagende activiteiten voor jong en oud. Dit zijn de vijf leukste redenen waarom je dit buurtfestival niet wil missen. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Oerhollandse spelletjes en een heuse rollatorrace

Foto: ANP

Voel je net als Willem of Maxima en kom op 22 september koekhappen, spijkerpoepen en touwtrekken op de Plantage. Heb je al je buren verslagen? Dan heb je de rollatorrace nog niet gespeeld! Op het plein is namelijk ook een parcours uitgezet, waar je mét rollator slalommend boodschappen moet verzamelen. Dat lijkt makkelijk, maar dat is het niet!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Ondernemersvereniging #ASW030 Meer over Ondernemersvereniging #ASW030 ontdekken?

Ondernemersvereniging #ASW030 zakelijke dienstverleners

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Bemuurde Weerd OZ 31, Utrecht

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

De heel ASW bakt wedstrijd

Kun jij goed taarten bakken of krijg je geen genoeg van het kijken naar juryleden die taartjes keuren? Dan zit je op 22 september helemaal goed op de Plantage! Tijdens Expeditie de Straatweg wordt er een heuse bakwedstrijd georganiseerd, met in de jury niemand minder dan onze eigen burgemeester Jan van Zanen! Je kunt je nog tot 20 september opgeven voor de bakwedstrijd via [email protected]. Gedaan? Bakken maar! Op de dag van de Expeditie kun je de taart tussen 14.45 en 15.15 uur inleveren bij de kraam van Ondernemersvereniging #ASW030. Wie weet ben jij binnenkort de meesterbakker van de buurt! 

Een jaar lang gratis burgers winnen van BurgerMe

Waar ze bij Expeditie Robinson kilo’s afvallen, kom je tijdens Expeditie de Straatweg kilo’s aan! Wie meedoet aan de hamburger wedstrijd van Burgerme, maakt kans op één jaar lang gratis hamburgers eten. Tijdens de eerste ronde word je uitgedaagd om met een blinddoek om en zonder handen zo snel mogelijk een triple cheeseburger naar binnen te werken. De drie snelste eters strijden om de felbegeerde hoofdprijs. Wie als eerst de mega pittige Madame Jeanette burger opeet, die wint. Meedoen? Geef je dan vóór 22 september op via [email protected].

De Abcouder drumband voor de deur

Expeditie de Straatweg
Foto: Fem Fotoshop

Tijdens Expeditie de Straatweg marcheert de Abcouder Drumband langs de winkels aan de Amsterdamsestraatweg. Op die manier wordt de toon gezet, want met zoveel drummers op een rij kan het niemand in de buurt ontgaan dat het groot feest is op de Plantage!

Een supergezellig podiumprogramma

Expeditie de Straatweg
Foto: Fem Fotoshop

Zonder muziekpodium geen feest! Op de Plantage worden daarom de hele middag workshops en optredens gegeven. Zangkoor Hollandse Noot uit Zuilen laat van zich horen met de leukste meezingers. Het Utrechts Studenten Koor en Orkest (USKO) is aanwezig met een heleboel studenten die samen prachtige klassieke muziek maken. En de docenten van Dananda Yoga zorgen er aan de hand van leuke workshops voor dat je weer soepel naar huis gaat.

Expeditie de Straat vindt plaats op zaterdag 22 september van 11.00 tot 16.00 uur. Entree is gratis en iedereen is van harte welkom! 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.