5 redenen waarom MOTORbeurs Utrecht leuk is voor iedereen

Aangeboden door Jaarbeurs 8 februari 2018

Met de lente in aantocht gaat het motorseizoen bijna weer van start. Reden te meer om tussen 22 en 25 februari een bezoek te brengen aan MOTORbeurs Utrecht in de Jaarbeurs. Een beurs die niet alleen leuk is voor echte motorliefhebbers, maar ook voor iedereen die kennis wil maken met de wereld van de motorsport!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Stuntshows

Foto: Jaarbeurs

Zie het onmogelijke recht voor je ogen gebeuren tijdens één van de wervelende stuntshows op MOTORbeurs Utrecht. Aanschouw hoe er op oude Indian motoren langs een steile wand wordt gereden. Spring achterop bij een stuntrijder van het Suzuki Stunt Team om een wheelie te maken. Of bewonder de mannen van Sickriders met hun uitgebreide stuntpakket bestaande uit stoppies en burnouts. Aan adrenaline kicks hoeft het je niet te ontbreken op MOTORbeurs Utrecht!

Speeddating voor beginnende motorrijders 

Foto: Motorbeurs

Inschrijven, opstappen en gas geven maar! Op het buitenterrein van de Jaarbeurs organiseert BOVAG ook dit jaar weer gratis rijles voor iedereen die kennis wil maken met motorrijden. Zorg dat je op tijd bent voor dit zogenoemde Try the Bike event om je kans op een plek te vergroten. Verder willen we je nog even waarschuwen, want velen die je zijn voorgegaan zijn nooit meer van hun liefde voor het motorrijden afgekomen.

Kleine coureurs opgelet!

Foto: Jaarbeurs

Of kinderen te jong zijn voor motorsport? Absoluut niet, vindt de organisatie van MOTORbeurs Utrecht. Al vanaf 3 jaar kunnen de kleine coureurs een ritje maken op elektrische motoren (met zijwieltjes), en voor coureurs tussen de 5 en 15 jaar is er een heuse Junior Riding Experience geregeld. Uiteraard mag er een stoere motor selfie worden gemaakt aan het einde van je allereerste motorrit!

You go GridGirl!

Foto: Jaarbeurs

Er valt een vette prijs te verdienen op MOTORbeurs Utrecht! Helaas is het geen publieksprijs, maar je kunt wel één van de uitverkoren GridGirls aan de hoofdprijs helpen van de GridGirl verkiezingen. En dit jaar is dat wel een hele bijzondere hoofdprijs. De gelukkige winnaar zal zich namelijk niet alleen op de startgrid mogen begeven van de Dutch TT Grand Prix, maar ook op de startgrid van de World Superbikes én de British Superbikes kampioenschappen. Dat wordt hoe dan ook een wervelende finalestrijd vol vrouwelijk schoon!

Biertje? Ruig of rustig?

Foto: Jaarbeurs

De bars op de beurs zijn misschien wel net zo’n groot spektakel als de stuntshows. In het Thunderstrike café hoor je namelijk motoren boven je hoofd ronken, vliegen er pitbikes door brandende ringen heen en zweven er dames in doektrapezes zo langs je biertafeltje richting de bar. Ondertussen zorgt de band Three of a Kind voor stomende optredens. Wil je liever even rustig bijkomen, dan kan dat uiteraard ook. Op het Parade-terras kun je neerploffen in een relaxt zitje, met een foodtruck in de buurt en gouwe ouwe plaatjes als de perfecte achtergrondmuziek om alle indrukken te verwerken.

Praktische info

MOTORbeurs Utrecht vindt van 22 tot en met 25 februari plaats in de Jaarbeurs. Bekijk hier een overzicht van alle activiteiten. Een dagkaart kost € 17,50 en een avondkaart kost € 13,00. Bestel je de kaarten online dan kost een dagkaart € 14,- en een avondkaart € 11,-. Op de website van MOTORbeurs Utrecht vind je een overzicht van alle prijzen.

Jaarbeurs markten

Nu gesloten09:00 - 18:00

Jaarbeursplein, Utrecht

Bekijk meer:markten
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.