3 x deze optredens tijdens Stukafest Utrecht wil je niet missen

Door Anne-Meike van den Berg 12 februari 2019

Stukafest komt er weer aan! Woensdag 13 februari veranderen verschillende Utrechtse studentenkamers in kleine podia. Je ziet er voorstellingen – van cabaret tot dans en van muziek tot spoken word – tussen de bierkratten en studieboeken. We hebben het programma doorgespit en drie toptips voor je op een rij gezet.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Studentenkamerfestival

Stukafest

Het idee van Stukafest is simpel: in een superintieme huiskamersetting – of nee: studentenkamersetting – kun je heel goedkoop kijken naar optredens van vooral lokale talenten. In alle studentenkamers zie je iets anders. Van swingend dansoptreden tot toneel, cabaret, punk of dans. De artiesten spelen allemaal drie rondes en je kunt dus naar drie verschillende optredens toe. Tussen de rondes zit steeds een half uur, zodat je genoeg tijd hebt om van de ene naar de andere studentenkamer te fietsen. En dan is er nog de afterparty, StukaNacht, in EKKO.

Wat voor optredens er woensdagavond allemaal te zien zijn tijdens Stukafest? Echt van alles wat. We hebben drie tips voor je – swipe naar rechts om ze te zien! Op de laatste pagina vind je alle praktische info over Stukafest.

Aafke Romeijn

Een aantal jaar geleden kapte Aafke Romeijn haar carrière als docent af om zich helemaal te focussen op muziek. Inmiddels heeft ze niet alleen twee albums uitgebracht, maar heeft ze ook een roman en een hoop blogs op haar naam staan. Tijdens Stukafest speelt Aafke nummers van haar tweede album Je Doet Je Best Maar.

Aafke Romeijn speelt in een studentenkamer aan de Johan Willem Frisostraat in Utrecht.

Mensen Zeggen Dingen

Sinds september 2014 trekt de karavaan van Mensen Zeggen Dingen door Nederland. De groep artiesten brengt komedie, snoeiharde voordrachten en ‘rijmelarij van het hoogste niveau’ op het podium. Ze stonden al op Lowlands, Zwarte Cross en de Nijmeegse Vierdaagsefeesten en woensdag vind je ze gewoon in een studentenkot in Utrecht.

Mensen Zeggen Dingen vind je in een studentenkamer aan de Lombokstraat in Utrecht.

Spinvis

Creatief brein Erik de Jong schreef zijn eerste album op zijn zolderkamertje in Nieuwegein, dat uitkwam in 2002. Sindsdien weet Spinvis heel wat mensen te pakken met zijn dromerige teksten. Hij gaat gegarandeerd een legendarische show neerzetten tijdens Stukafest!

Spinvis speelt in een studentenkamer aan de Wijde Begijnestraat in Utrecht.

Praktische zaken

Stukafest

Goed, nog even wat praktische zaken dan: een kaartje voor Stukafest kost €5,59 voor een losse ronde, €13,19 voor drie rondes of €15,79 voor drie rondes én toegang tot het feestje in EKKO. Een los ticket voor Stukanacht kost €5,59. Je kunt hier kaartjes kopen.

Dit zijn de tijden van de verschillende rondes:

  • Ronde 1 – 20.30 tot 21.00 uur
  • Ronde 2 – 21.30 tot 22.00 uur
  • Ronde 3 – 22.30 tot 23.00 uur

Meer weten? Check de website van Stukafest Utrecht.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.