Wordt dit jouw nieuwe werkplek? Kom 24 februari naar de open dag van Hoppenbrouwers Techniek

Aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek Utrecht 15 februari 2019

Hoppenbrouwers Techniek is verkozen tot de beste werkgever van Nederland 2017-2018! Ook in Utrecht heeft dit bedrijf een vestiging waar ze nog plek hebben voor gemotiveerde en ambitieuze technici. Ben jij benieuwd of deze werkplek bij je past? Kom dan naar de open dag en maak kennis!

100 jaar Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek bestaat dit jaar 100 (!) jaar. De organisatie begon als winkeltje in benzine en als taxibedrijf. Inmiddels heeft Hoppenbrouwers Techniek zich ontwikkeld tot een modern installatiebedrijf met ruim 900 medewerkers. Ieder team binnen de organisatie heeft zijn eigen specialisatie. Door hun 100 jaar ervaring, veelzijdigheid, expertise en vakmanschap is Hoppenbrouwers Techniek inmiddels ook landelijk een bekende naam.

Open dag op 24 februari

Tijdens de jaarlijkse open dag ben je welkom om dit bijzondere jubileum mee te vieren op hun locatie aan Hudsondreef 40 in Utrecht. Op zondag 24 februari tussen 11.00 en 16.00 uur ben je welkom om eens rond te kijken. Je ziet de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van techniek en duurzaamheid, en je krijgt meteen een indruk hoe het is om bij Hoppenbrouwers Techniek te werken. Naast alle informatie is er op de open dag natuurlijk ook ruimte voor een hapje en een drankje en zijn er allerlei leuke activiteiten voor jong en oud.

Werken bij Hoppenbrouwers Techniek

In Utrecht zoekt Hoppenbrouwers Techniek medewerkers die gespecialiseerd zijn of zich willen specialiseren in industriële automatisering in de drink- en afvalwatersector. Ook worden er vaklui gezocht die als werkvoorbereider, monteur, software of hardware engineer aan de slag gaan. Studeer je nog? Geen probleem! Iedereen die op zoek is naar een bijbaan, BBL-traject, duale leerplek of stageplaats is ook van harte welkom.

Wil je uitvinden of Hoppenbrouwers Techniek iets voor jou is? Meld je dan aan en kom naar de open dag!Deze bijdrage wordt je aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek Utrecht. Meer over Hoppenbrouwers Techniek Utrecht ontdekken?

Hoppenbrouwers Techniek Utrecht

installatiebedrijven

Hudsondreef 40, Utrecht

Bekijk meer:installatiebedrijven

adv.