Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Word een baas: hier leer je alles over het runnen van je eigen zaak

Aangeboden door Franchisebeurs 19 februari 2019

Wil je een zaak starten in ons mooie stadsie, maar weet je niet waar je moet beginnen? Nu wel! Breng op 4 of 5 april 2019 een gratis bezoek aan de Franchisebeurs en je bent klaar om je eigen toko te openen! Direct aanmelden kan hier. 

Binnen één (mid)dag op de hoogte

De Franchisebeurs is er voor iedereen die wil proeven van het leven als ondernemer, maar nog niet precies weet hoe dat leven eruit ziet. Op de beurs maak je kennis met meer dan vijftig verschillende bedrijven waar jij het volgende filiaal van zou kunnen openen. Taco Mundo, Subway en Febo zijn aanwezig. Maar ook zaken als Leonidas, Kaldi en De Pizzabakkers staan op de beurs. Bekijk hier alle deelnemers van de Franchisebeurs.

Natuurlijk zijn de deelnemende bedrijven er niet alleen om te praten. Op de beurs proef je letterlijk van het leven als ondernemer. De ondernemers van Leonidas nemen bonbons mee, de Febo staat er met lekkere snacks en de Subway staat er met hun wereldberoemde subs en cookies. Ook kun je gratis deelnemen aan seminars die je voorbereiden op het ondernemerschap.

Is het ook iets voor jou?

Het is duidelijk: de Franchisebeurs opent je wereld op het gebied van ondernemerschap. Of het ondernemerschap als franchisenemer iets voor je is, hangt af van jouw behoefte. Wil je vooral lekker met ondernemen bezig zijn en minder met bijkomende zaken als administratie, boekhouding en marketing? Dan kan het een ideale manier zijn om te starten als ondernemer.

Gratis toegang (maar wel even registeren)

Om de Franchisebeurs te bezoeken moet je Utrecht voor even verlaten. Het evenement vindt plaats in het Hart van Holland in Nijkerk. Vanuit Utrecht bereik je de locatie in dertig minuten met de auto, of in een uur met het openbaar vervoer. Toegang is helemaal gratis. Het enige wat je hoeft te doen is doorgeven dat je komt. Bij aankomst ligt er dan een toegangskaart voor je klaar. Klik op de oranje button en verzeker jezelf van een onvergetelijke (mid)dag vol ondernemerslust!Deze bijdrage wordt je aangeboden door Franchisebeurs. Meer over Franchisebeurs ontdekken?

Franchisebeurs

zakelijke dienstverleners

Berencamperweg 12, Nijkerk

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

adv.