Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit bekende internationale bedrijf heeft nu ook een kantoor in Utrecht (en zoekt collega’s!)

Aangeboden door A.S. Watson Group IT 7 februari 2020

Heb jij weleens gehoord van A.S. Watson Group? Dit internationale bedrijf is de grootste internationale health & beauty retailer ter wereld! In de Benelux is A.S. Watson Group vooral bekend als moederbedrijf van onder andere Kruidvat, ICI PARIS XL en Trekpleister. Lijkt het je leuk om voor een internationaal bedrijf te werken waar je écht een verschilt kunt maken? Dan wordt dit misschien wel jouw nieuwe werkplek!

Als je voor A.S. Watson Group wilt werken, kan dat lekker dicht bij huis. Het bedrijf opende onlangs een gloednieuw kantoor in Leidsche Rijn. Superhandig, want vanuit Utrecht centrum is dat goed bereikbaar met het OV én op de fiets.

Alles op IT-gebied

De nieuwe Utrechtse werkhub van A.S. Watson Group wordt het domein van de IT-afdeling van de groep. Op de nieuwe locatie is ruimte voor ongeveer 50 IT-collega’s. Wat dit team precies doet? IT Director Gerrit Jan Steenbergen legt uit: “Onze verantwoordelijkheid is het optimaal laten functioneren van alle IT in onze winkels, kantoren, logistieke centra en op de websites van onze formules. En dat doen we dag in, dag uit met een groep gepassioneerde en deskundige collega’s!” Vast binnengluren in het moderne kantoor? Check dan de video hieronder:

Tekst gaat verder onder de video

15.000 winkels in 25 landen

A.S. Watson Group heeft maar liefst 15.000 winkels, 140.000 medewerkers en twaalf merken in 25 markten. Ieder jaar shoppen ruim 5,2 miljard mensen bij één van de merken van het bedrijf. Kom je voor A.S. Watson Group te werken, dan word je onderdeel van een dynamisch bedrijf waar geen dag hetzelfde is.

Solliciteren maar!

Lijkt het je wat om voor A.S. Watson Group IT aan de slag te gaan? Mooi! Of je nu MBO- of WO-opgeleid bent en je carrière net begint of al meer ervaring hebt: de openstaande vacatures zijn ontzettend divers. Via de oranje button hieronder bekijk je de beschikbare functies.Meer over A.S. Watson Group IT ontdekken?

A.S. Watson Group IT

dienstverlening

Centrum Boulevard 357A, Utrecht

Bekijk meer:dienstverlening

adv.