Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

6 x superleuk vrijwilligerswerk voor deze zomer

Aangeboden door Vrijwilligerscentrale Utrecht 1 juli 2019

Ga je deze zomer niet op vakantie en baal je daar een beetje van? Nergens voor nodig, want ook in Utrecht kun je genoeg leuke én nuttige dingen doen. Verschillende organisaties zoeken vrijwilligers die deze zomer een handje willen helpen. Nieuwe ervaringen opdoen, mensen leren kennen en iets goeds doen voor een ander: dat klinkt als een heerlijk zomerplan! Wij zetten zes toffe vrijwilligersvacatures voor deze zomer op een rij.

Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Aan de slag op De Buurtcamping

Altijd al eens een vakantie in eigen stad willen meemaken? Het kan tijdens De Buurtcamping. Het idee is simpel: bewoners, ondernemers en organisaties uit een Utrechtse wijk kamperen een weekend lang in een park. Dat betekent heerlijk buiten zijn, buurtgenoten ontmoeten en meedoen met verschillende culturele en kunstzinnige activiteiten. Hoe leuk is dat?! Om De Buurtcamping mogelijk te maken, zijn vrijwilligers nodig die onder andere helpen op- en afbouwen, activiteiten begeleiden en koffie en ontbijt serveren. Iets voor jou? Solliciteren maar! 

Join the crew van de UIT 2019

Tijdens de Utrechtse Introductie Tijd (UIT) maken 4.000 kersverse studenten kennis met onze stad. Op het programma staan feestjes, etentjes, rondleidingen en véél meer. Lijkt het je leuk om bij dit evenement betrokken te zijn? Meld je dan aan als vrijwilliger! Inschrijven kan alleen of als koppel. Meer informatie vind je hier.

Warm welkom voor daklozen

Het Leger des Heils is op zoek naar vrijwilligers die daklozen willen verwelkomen. Samen met je team ontvang je bezoekers door hen wat te drinken of te eten aan te bieden. Daarnaast maak je een praatje met of speel je spelletjes met hen. Lijkt dit je leuk? Reageer dan direct op deze vacature.

Zomeractiviteiten begeleiden

Vrijwilligersorganisatie De Wilg zet zich in voor mensen met een beperking door het organiseren van diverse activiteiten. Denk aan samen zwemmen, wandelen, koken of lekker naar de bioscoop gaan. Deze zomer staan weer heel wat leuke activiteiten gepland waarvoor vrijwilligers nodig zijn. Lijkt het jou leuk om iets te betekenen voor De Wilg? Check de vacature hier.

Helpen bij natuurspeeltuin De Hoef

’t Hoefijzer, het speeltuingebouw van natuurspeeltuin De Hoef, is op zoek naar een vrijwillige horecamedewerker. In ’t Hoefijzer kunnen kinderen en hun ouders terecht voor drankjes met iets lekkers. In de zomer worden er ook ijsjes verkocht. Lijkt het jou leuk om op deze gezellige plek te komen helpen? Lees hier meer.

Gastvrije gidsen gezocht

Iedere zomer kun je dankzij Kerken Kijken Utrecht binnenkijken bij twaalf kerken in de binnenstad. Om dat mogelijk te maken, bouwt de organisatie op enthousiaste vrijwilligers. Lijkt het jou leuk om bezoekers te verwelkomen en rond te leiden? Dan is deze vrijwillige functie echt iets voor jou! Tijdens het werk doe je zelf ook nieuwe historische kennis op; toch mooi meegenomen! Aanmelden kan hier.

Op zoek naar leuk vrijwilligerswerk?

Wil je graag vrijwilligerswerk doen, maar stond jouw droomvacature hier niet tussen? Op de website van Vrijwilligerscentrale Utrecht vind je nog veel meer toffe vacatures. Via de oranje button hieronder kom je terecht bij de vacaturebank. Je kunt hier ook aangeven wat voor type werk je zoekt, met welke doelgroep en in welke wijk.


Meer over Vrijwilligerscentrale Utrecht ontdekken?

Vrijwilligerscentrale Utrecht dienstverlening

Geopend09:00 - 17:00

Bemuurde Weerd Oostzijde 3, Utrecht

Bekijk meer:dienstverlening
Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.