Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nu solliciteren, morgen een baan: dit Utrechtse bedrijf zoekt NU nieuwe medewerkers

Aangeboden door Bankensale 6 maart 2019

Bij Bankensale is er op dit moment een vacature voor parttime of fulltime interieuradviseur. Als je vandaag reageert, kan je morgen al aan de slag! Dit is een toffe kans die je zeker wilt grijpen. 

Zie jij het wel zitten?

Bankensale is een woonwinkel met een breed aanbod aan kwaliteitsbanken van bekende merken als Danca, Passe Partout en Rene Brouwer. Je vindt Bankensale op de overloop van de woonboulevard aan de overkant van IKEA Utrecht. Het is dus geen winkel met een voordeur, maar een open ruimte waar mensen als vanzelf binnenlopen als ze een ronde maken langs de woonwinkels in het pand. Het grote voordeel van deze locatie? De huur is lager! En dat betekent dat de banken, tafels, kasten en andere meubels er voor een scherpe prijs worden aangeboden. Als interieuradviseur heb je daar profijt van, want zo kun je goed advies én een mooi tarief bieden. Zo wordt verkopen een eitje!

Verkopen? Jep! Adviseren doe je natuurlijk niet voor niets. Als je een mooie bank of luxe fauteuil aan je klant adviseert, dan bestaat de kans dat-ie hem ook wil kopen. Als je al vaker hebt verkocht, weet je hoe een goed gevoel dat kan geven. En mocht je nooit iets hebben verkocht, dan staat je een ervaring te wachten waar je heel blij van wordt!

Solliciteer nu!

Goed, dan hebben we nog één advies: als je voldoet aan de vereisten en nu solliciteert, heb je grote kans dat je morgen kunt beginnen. Dus lijkt het je leuk om advies- en verkoopervaring op te doen in de interieurbranche? Klik dan op de vacature onder dit bericht. Daar vind je alle informatie over de functie van interieuradviseur. Meer weten over de functie? Bel dan met de heer Tas: 06 -13559298.

Bankensale

Wil je kennen: deze Utrechtse bankenwinkel krijgt online supergoede reviews

Een mooie designbank scoren voor een zachte prijs klinkt misschien als een onmogelijke missie, maar ...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bankensale. Meer over Bankensale ontdekken?

Bankensale

woonwinkels

Geopend10:00 - 17:30

Vrieslantlaan 20c, Utrecht

Bekijk meer:woonwinkels

adv.