Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Marlou werkt bij UBN Uitzendbureau: ‘Hier kent iedereen alle uitzendkrachten bij naam’

Aangeboden door UBN Uitzendbureau 7 januari 2020

Yes! 2020 wordt jouw jaar, want jij gaat op zoek naar een nieuwe baan. Maar… hoe pak je de zoektocht naar nieuw werk aan? Als jij hier wel wat hulp bij kunt gebruiken, ben je van harte welkom bij UBN Uitzendbureau aan de Biltstraat. Hier pakken ze het anders aan dan bij andere uitzendbureaus. Consultant Marlou van Rooijen vertelt er meer over.

“Wat UBN onderscheidend maakt? Onze persoonlijke aanpak”, aldus Marlou. Bij veel grote uitzendbureaus voel je je als werkzoekende soms een nummertje, maar bij UBN hoef je daar niet bang voor te zijn. “Iedereen die bij ons werkt, kent alle uitzendkrachten bij naam.” Bovendien krijg je bij UBN altijd een vast contactpersoon toegewezen die jouw dossier goed kent en je dus nog beter kan helpen.

Het gaat niet alleen om je cv

Nog zoiets waaruit die persoonlijke aanpak van UBN blijkt: de consultants nemen alle tijd om het gesprek met je aan te gaan. Daardoor hoeft UBN bij het zoeken van een passende functie niet alleen af te gaan op je cv, maar speelt ook persoonlijkheid een rol. “Als je heel gemotiveerd bent en volgens ons goed bij een bedrijf past, geven we je graag een kans. Zelfs als je cv niet helemaal aansluit op de functie.”

Goed om te weten, is dat UBN altijd meerdere opties voor je zoekt. “Mocht een match met een bepaalde opdrachtgever toch niet geslaagd zijn, dan zoeken wij verder. We hebben connecties met heel veel bedrijven en kunnen je altijd ergens anders voorstellen”, vertelt Marlou. Bij UBN vind je vooral functies in de sectoren logistiek, industrie en administratie.

Tekst gaat verder onder de foto

ubn uitzendbureau
Foto: indebuurt Utrecht

Dezelfde rechten als iemand in loondienst

Marlou merkt dat mensen vaak denken dat je als uitzendkracht minder rechten hebt dan iemand die in loondienst is. “Dat is inmiddels helemaal niet meer het geval”, benadrukt ze. “Als je bijvoorbeeld orderpicker bent via een uitzendbureau, krijg je hetzelfde betaald als een orderpicker die bij het bedrijf in dienst is. Daarnaast bouw je net als alle werknemers vakantiegeld en vrije dagen op.” Ook goed om te weten: vanaf 2020 zijn de regels omtrent uitzendwerk nog gunstiger geworden voor uitzendkrachten. “Zo moeten bedrijven eerder zekerheid bieden aan krachten, en zijn de regels met betrekking tot werk afzeggen aangescherpt.”

Vragen? Gewoon even appen

Yes, je hebt je droombaan binnengesleept, gefeliciteerd! Gelukkig staan de consultants van UBN ook nu nog voor je klaar. Bij vragen kun je altijd even bellen, mailen of een appje sturen.

Via de oranje button onderaan dit artikel bekijk je alle openstaande vacatures van UBN.

Lees ook:

UBN

Dit uitzendbureau koppelt al 27 jaar lang werkzoekenden aan hun droombaan

Veruit het grootste deel van je tijd breng je door op je werk, dus het is wel zo fijn om een baan te...


Meer over UBN Uitzendbureau ontdekken?

UBN Uitzendbureau

dienstverlening

Vandaag gesloten

Biltstraat 22a, Utrecht

Bekijk meer:dienstverlening

adv.