Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mandy is consultant bij UBN Uitzendbureau: ‘Wij kijken verder dan alleen iemands cv’

Aangeboden door UBN Uitzendbureau 25 maart 2020

Het zijn gekke tijden voor veel bedrijven. Waar het in sommige sectoren flink aanpoten is, hebben andere branches juist de deuren moeten sluiten. Bij UBN Uitzendbureau zijn alle consultants ook nu hard aan het werk voor hun klanten die op zoek zijn naar nieuwe collega’s. In bijna dertig jaar tijd heeft UBN al heel wat bedrijven gekoppeld aan enthousiaste professionals. Benieuwd hoe ze dat doen? Wij spraken consultant Mandy van Kooten om meer te weten te komen.

“Een persoonlijke benadering staat voor ons voorop. Zowel naar opdrachtgevers toe als naar uitzendkrachten”, vertelt Mandy. “Als jij een bedrijf hebt en personeel zoekt, komt één van ons altijd langs om kennis te maken. Voor ons is het ook belangrijk om de werkvloer te zien, een indruk te krijgen van jouw bedrijf én goed te weten wat je zoekt. Als we nieuwe collega’s plaatsen, is het natuurlijk belangrijk dat ze wel in jullie team passen.”

Een vast aanspreekpunt

Zodra die eerste kennismaking achter de rug is, begint voor UBN de zoektocht naar leuke collega’s voor jouw bedrijf. Jij krijgt een vast contactpersoon bij UBN die je altijd even kunt bellen of mailen om te checken hoe het ervoor staat.

Tekst gaat verder onder de foto

UBN Uitzendbureau
Foto: UBN Uitzendbureau

Handig, zo’n groot netwerk!

Als je UBN inschakelt voor het werven van personeel, profiteer je van hun enorme netwerk. “We hebben inmiddels een flinke poel met uitzendkrachten opgebouwd, die we blijven aanvullen. Werkzoekenden die beschikbaar zijn kunnen zich daarvoor opgeven”, vertelt Mandy. Dankzij die poel kan UBN snel schakelen op het moment dat jij op korte termijn iemand zoekt. “Stel, jouw receptionist is plots ziek. Wij contacten direct mensen uit ons netwerk die op korte termijn beschikbaar zijn, waardoor iemand soms diezelfde dag al kan bijspringen.”

UBN in the house!

Ben je van plan om met meerdere uitzendkrachten te werken en vind je snel schakelen heel belangrijk? In dat geval biedt UBN ook inhouse mogelijkheden, om jou te ontzorgen. De consultant van UBN is aanwezig op de vloer en kan nieuwe krachten aannemen, inwerken en al hun vragen direct beantwoorden. Daarnaast kan hij of zij ook de planning van het personeel regelen en zorgen dat zieke collega’s vervangen worden. Ben je op zoek naar meer personeel? Dan kan de inhouse-consultant die jouw bedrijf goed kent nóg makkelijker en sneller geschikte kandidaten aandragen.

Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het werven en selecteren van geschikt personeel? UBN helpt je graag! Op de website vind je meer informatie over de mogelijkheden voor bedrijven.

Op zoek naar een baan?

Ben je juist op zoek naar werk? Neem dan even een kijkje in de vacaturebank van UBN. De functies die je bij UBN vindt, zijn veelal logistiek, industrieel of administratief van aard. Geen opleiding in één van deze richtingen? Geen probleem, ook dan ben je altijd welkom bij UBN. “We vinden het belangrijk om verder te kijken dan alleen je cv. Als iemand heel gemotiveerd is en volgens ons goed bij een bedrijf past, geven we diegene graag een kans”, aldus Mandy. “Ook in deze rare tijden zetten we alles op alles om bedrijven te helpen.”

Lees ook:

UBN

Dit uitzendbureau koppelt al 27 jaar lang werkzoekenden aan hun droombaan

Veruit het grootste deel van je tijd breng je door op je werk, dus het is wel zo fijn om een baan te...

Marlou werkt bij UBN Uitzendbureau: ‘Hier kent iedereen alle uitzendkrachten bij naam’Deze bijdrage wordt je aangeboden door UBN Uitzendbureau. Meer over UBN Uitzendbureau ontdekken?

UBN Uitzendbureau

dienstverlening

Vandaag gesloten

Biltstraat 22a, Utrecht

Bekijk meer:dienstverlening

adv.