Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuke baan! 6 x redenen waarom je bij Kinderdagverblijf De Melkfabriek wilt werken

Aangeboden door Kinderdagverblijf De Melkfabriek 12 maart 2020

Droom je van een baan als pedagogisch medewerker bij een kinderopvang waar jouw ontwikkeling én werkgeluk centraal staan? Stop dan maar met zoeken, want wij weten waar je aan de slag kunt: bij Kinderdagverblijf De Melkfabriek! Met drie locaties in Utrecht, een in Groenekan en een in de Bilt, durven wij te wedden dat er een vestiging bij jou in de buurt is! Benieuwd wat werken voor De Melkfabriek zo leuk maakt? Lees dan snel verder!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Een hele afwisselende baan

“Een kinderopvang moet méér zijn dan de plek waar je je kind ’s morgens afzet en ’s avonds weer ophaalt”, vindt Noëlle van den Bergh, pedagoog en oprichter van De Melkfabriek. Daarom biedt De Melkfabriek tal van leuke activiteiten waarbij de kinderen zich vermaken én iets leren. Denk aan kinderyoga, muziekles en een speelse kennismaking met de Engelse taal. Als pedagogisch medewerker krijg jij alle ruimte om mee te denken over de ontwikkeling van ‘jouw’ kleintjes. Dat maakt je baan niet alleen uitdagend, maar ook reuze afwisselend!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Kinderdagverblijf De Melkfabriek. Meer over Kinderdagverblijf De Melkfabriek ontdekken?

Kinderdagverblijf De Melkfabriek kinderopvang

Gesloten07:30 - 18:30

Bekijk meer:kinderopvang

Ruimte om door te groeien

Marleen Romkema Melkfabriek
Foto: Marleen Romkema

Naast de ontwikkeling van de kindjes die worden opgevangen, staat ook jouw ontwikkeling als medewerker centraal. Oprichter Noëlle vertelt: “Iedereen die hier werkt, stelt zelf een persoonlijk ontwikkelingsplan op. Daarin geef je aan hoe jij je wilt ontwikkelen, en hoe De Melkfabriek jou daarbij kan ondersteunen. Er zijn genoeg mogelijkheden om door te groeien!”

Marleen Romkema kan het beamen: zij begon drieënhalf jaar geleden als pedagogisch medewerker bij de vestiging aan de Biltstraat, maar is inmiddels doorgegroeid tot pedagogisch coach. “Binnen die rol ondersteun ik medewerkers bij het opstellen van hun persoonlijke ontwikkelingsplan en kijken we samen naar hun doelen. Daarnaast houd ik de social media bij én ga ik meedenken over het beleid.” Je leest het: kansen genoeg!

Marleen Romkema Melkfabriek

Marleen werkt bij kinderopvang De Melkfabriek: ‘Hier kreeg ik weer plezier in werken’

Na haar studie pedagogiek ging Marleen Romkema (33) aan de slag in de jeugdzorg, waar ze jongeren me...

Een cursus of opleiding volgen? Dat kan!

Wil je nóg beter worden in wat je doet, of juist iets heel nieuws leren? Dan biedt De Melkfabriek jou de mogelijkheid om passende cursussen of opleidingen te volgen. Pedagogisch coach Marleen vertelt: “We volgen regelmatig cursussen en kunnen bijvoorbeeld naar informatieavonden over kinderopvang. Als je meer uitdaging in je werk zoekt, zijn er altijd extra verantwoordelijkheden die je op je kunt nemen.” De Melkfabriek is een persoonlijk bedrijf waarin geen strenge hiërarchie bestaat, dus kun je heel makkelijk bespreekbaar maken hoe jij verder wilt groeien!

Gezonde medewerkers = blije medewerkers

View this post on Instagram

M E L K M E I S J E S ! ! Even een shout out naar deze sportieve bikkels van Melkmeisjes! Afgelopen zondag deden zij mee aan de Down Under Obstacle Run… & hoe! Klimmen, klauteren en vliegensvlug door de modder banjeren. Trots op deze kanjers die het jaar van de vitaliteit binnen de Melkfabriek door middel van deze run extra uitgelicht hebben en daarbij een flink staaltje teamwork lieten zien. Mocht je dus één van de leidsters ietwat stijf rond hebben zien huppelen deze week…. het had een hele goede reden! ha ha 💪🏻 Ps: En kijk ze eens stralen in de geweldige team shirts gesponsord door de @katoenfabriek, zo leuk! A big thank you! #teammelkfabriek #melkmeisjesinactie #obstaclerun #maaroooohwateenspierpijn

A post shared by KDV De Melkfabriek (@kdvdemelkfabriek) on

Vind je gezond eten en bewegen belangrijk? Dan kun je je aansluiten bij de vitaliteitscommissie van De Melkfabriek. Marleen is ook lid en legt uit: “Met de collega’s die deze commissie vormen, doen we van alles op het gebied van gezondheid. Zo maken we af en toe gezonde ontbijtjes, smoothies en snacks voor alle collega’s én deden we dit jaar met een groepje mee aan een obstacle run.”

Daarnaast is er een wekelijkse gratis bootcamp waar alle collega’s aan mogen meedoen. “Die bootcamps zijn volledig ingericht op de wensen van collega’s”, vertelt oprichter Noëlle. “Als pedagogisch medewerker moet je bijvoorbeeld regelmatig iets tillen, dus doen we tijdens de bootcamps vaak oefeningen om je rug sterker te maken.”

Leuke extraatjes

Nog een reden die werken bij De Melkfabriek zo leuk maakt: de fijne extraatjes! Noëlle vertelt: “Iedere maand komt op alle vestigingen een masseur langs om rugmassages te geven. Omdat dit werk belastend kan zijn, willen wij de medewerkers graag ondersteunen. Een fijn ontspanmoment!” Ook heeft De Melkfabriek een fietsplan voor medewerkers. Wat dat inhoudt? “We willen collega’s stimuleren om op de fiets naar hun werk te komen. Dankzij het fietsplan kun je met belastingvoordeel een nieuwe fiets aanschaffen!”

Student en op zoek naar een bijbaan? Ook dan ben je welkom!

Wist je al dat je ook bij Kinderdagverblijf De Melkfabriek kunt werken als je nog studeert? “Bij bepaalde studies hebben studenten bevoegdheid om in de kinderopvang te werken”, legt Noëlle uit. “Met name als je een pedagogische studie doet, is dit een interessante bijbaan. Vergeleken met andere bijbanen verdien je ook nog eens goed én ben je lekker flexibel. Als je een vroege dienst werkt, begin je al om 7.30 uur, maar je kunt ook ‘gewoon’ om 9.00 uur beginnen.” Hoeveel uren je werkt, is aan jou. Je kunt al aan de slag voor negen uur per week! Iets voor jou? Mail dan je motivatie en CV naar [email protected] of bel naar 030-7523659.

En deze functies zijn ook beschikbaar:

Melkfabriek
Topper

Pedagogisch medewerker locatie De Bilt: verticale groep

Kinderdagverblijf De Melkfabriek
Fulltime/parttime - Geplaatst op 12 mrt 2020
Melkfabriek
Topper

Pedagogisch medewerker locatie Groenekan: baby-dreumesgroep

Kinderdagverblijf De Melkfabriek
Fulltime - Geplaatst op 12 mrt 2020
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.