Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit uitzendbureau koppelt al 27 jaar lang werkzoekenden aan hun droombaan

Aangeboden door UBN Uitzendbureau 8 november 2019

Veruit het grootste deel van je tijd breng je door op je werk, dus het is wel zo fijn om een baan te hebben die je écht leuk vindt. Kan jij wel wat hulp gebruiken bij je zoektocht naar een droombaan? Stap dan eens binnen bij UBN Uitzendbureau. Met bijna dertig jaar ervaring in de uitzendbranche weten de consultants van UBN Uitzendbureau als geen ander hoe ze werkzoekenden aan hun ideale baan kunnen helpen. 

Voor verschillende opleidingsniveaus

De functies die je bij UBN vindt, zijn veelal logistiek, industrieel of administratief van aard. Geen opleiding in één van deze richtingen? Geen probleem, ook dan ben je altijd welkom bij UBN. “We bieden werk aan op diverse opleidingsniveaus, van ongeschoold tot HBO”, vertelt Marlou van Rooijen, consultant bij UBN.

Geen nummertje

Wat UBN onderscheidt, is de persoonlijke aanpak die hier wordt gehanteerd. “Bij ons ben je geen nummertje. Iedereen die bij ons werkt, kent alle uitzendkrachten persoonlijk”, zegt Marlou trots. Om te zorgen dat je op een plek terechtkomt die bij je past, nemen Marlou en haar collega’s daarom altijd uitgebreid de tijd om met je in gesprek te gaan. “We vinden het belangrijk om verder te kijken dan alleen je cv. Als iemand heel gemotiveerd is en volgens ons goed bij een bedrijf past, geven we diegene graag een kans.”

Wat ook prettig is, is dat uitzendkrachten bij UBN altijd een vast contactpersoon hebben. Wel zo fijn, want hij of zij is goed op de hoogte van jouw dossier en kan je dus nog sneller en beter helpen!

Van tijdelijke opdracht tot contract

Goed om te weten, is dat je bij UBN terecht kunt voor zowel tijdelijke opdrachten als banen voor langere tijd. En bevalt het zo goed op je nieuwe werkplek dat je jezelf hier nog wel even ziet werken? Marlou: “Het gebeurt regelmatig dat uitzendkrachten uiteindelijk vast aan de slag gaan voor een opdrachtgever. En als dat gebeurt, vinden wij dat alleen maar leuk en brengen we vaak nog een  cadeautje of bosje bloemen langs.”

Even mailen, appen of bellen kan altijd

Op het moment dat je een toffe functie hebt gevonden, staat UBN nog steeds voor je klaar. “We bellen altijd even om te vragen hoe het gaat als iemand ergens is gestart”, aldus Marlou. “En zit je zelf ergens mee? Dan kun je altijd mailen, bellen of zelfs appen.”

Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan in een logistieke, industriële of administratieve functie? UBN helpt je graag. Via de oranje button onderaan dit artikel bekijk je direct de openstaande vacatures in Utrecht.Meer over UBN Uitzendbureau ontdekken?

UBN Uitzendbureau

dienstverlening

Gesloten08:30 - 17:30

Biltstraat 22a, Utrecht

Bekijk meer:dienstverlening

adv.