Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit bedrijf won de titel Beste Werkgever en is nu op zoek naar personeel

Aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek Utrecht 9 juli 2019
Heb jij een technische achtergrond en ben je op zoek naar een baan die daarbij past? Komt dat even goed uit! Installatiebedrijf Hoppenbrouwers Techniek heeft namelijk flink wat vacatures openstaan voor ervaren technici. Wil je ontdekken wat Hoppenbrouwers te bieden heeft? Kom dan naar de informatieavond op 16 juli 2019.

Kennismaken met Hoppenbrouwers

De informatieavond is jouw kans om erachter te komen wat Hoppenbrouwers doet en of het bedrijf bij je past. Daarnaast heb je de kans om alle vragen die je hebt te stellen én kennis te maken met de mensen die misschien wel jouw toekomstige collega’s worden.

Tekst gaat verder onder de foto

hoppenbrouwers
Foto: Hoppenbrouwers Techniek

Specialist in industriële automatisering

De Utrechtse vestiging van Hoppenbrouwers is gespecialiseerd in industriële automatisering in de drink- en afvalwatersector. Omdat het bedrijf groeiende is, zoekt het bedrijf ervaren technici om het team te versterken. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag als eerste monteur industriële automatisering of werkvoorbereider industriële automatisering.

Beste Werkgever die er is

Hoppenbrouwers vindt het belangrijk dat jij met een goed gevoel naar je werk gaat. Daarom biedt het bedrijf een werkomgeving waarin je zowel veel vrijheid als verantwoordelijkheid hebt. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om door te groeien. Geen wonder dat Hoppenbrouwers is verkozen tot Beste Werkgever 2017-2018!

Zin om kennis te maken met Hoppenbrouwers Techniek? Schrijf je hier in voor de informatieavond. De avond duurt van 19.00 tot 21.00 uur op 16 juli 2019. Wil je bekijken welke vacatures op dit moment openstaan? Klik dan op de oranje button onderaan dit artikel.

Lees ook:

Mark is vestigingsleider bij Hoppenbrouwers in Utrecht: ‘Hier is het Brabants gezellig’

De naam doet je misschien anders vermoeden, maar Hoppenbrouwers is allesbehalve een bierbrouwerij. H...


Meer over Hoppenbrouwers Techniek Utrecht ontdekken?

Hoppenbrouwers Techniek Utrecht

installatiebedrijven

Hudsondreef 40, Utrecht

Bekijk meer:installatiebedrijven

adv.