Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De beste werkgever van Nederland is op zoek naar personeel… in Utrecht!

Aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek Utrecht 24 november 2018

Werken voor een bedrijf dat bekendstaat om zijn goede arbeidsvoorwaarden en prettige werksfeer: dat willen we allemaal! En sinds kort kan het dus gewoon in je eigen stadsie. Hoppenbrouwers Techniek is de beste werkgever van Nederland (2017-2018) en heeft in september een nieuwe vestiging geopend in Utrecht. Ze zijn hard op zoek naar personeel met ervaring en/of passie voor installatietechniek. 

Techniekliefhebbers opgelet

Om nieuwe werknemers te werven organiseert Hoppenbrouwers Techniek op maandag 10 december een banenavond. De avond start om 19.00 uur en vindt plaats in de nieuwe vestiging aan de Hudsondreef 40 (op het bedrijventerrein in Overvecht). Daar zullen de medewerkers van Hoppenbrouwers Techniek je ontvangen met koffie, lekkers en een presentatie over het bedrijf.

Een echte Hoppenbrouwer

Ben je na de presentatie enthousiast? Vraag dan tijdens de banenavond alles wat je wilt weten over het werk aan de medewerkers van Hoppenbrouwers Techniek, of ga mee met de rondleiding. Zo kun je ervaren hoe het is om een nieuwe Hoppenbrouwer te zijn! Wie alvast wil proeven van zijn volgende werkleven, kan ter voorbereiding op de banenavond de onderstaande video bekijken:

Tekst gaat verder onder de video 

Solliciteer bij de beste werkgever van Nederland

Kun je na het zien van de beelden niet wachten tot het tijd is voor de banenavond van Hoppenbrouwers Techniek in Utrecht? Dan kun je natuurlijk ook gewoon de vacatures doorkijken en solliciteren via de oranje button onderaan dit artikel. In Utrecht zoekt Hoppenbrouwers Techniek medewerkers die gespecialiseerd zijn of zich willen specialiseren in industriële automatisering. Lijkt duurzame energie je spannender? Of is werktuigbouw helemaal jouw ding? Dan kun je natuurlijk reageren op een vacature bij één van de andere zeven vestigingen van Hoppenbrouwers Techniek. Studeer je nog? Geen probleem! Iedereen die op zoek is naar een bijbaan, BBL-traject, duale leerplek of stageplaats is van harte welkom op de banenavond.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek Utrecht. Meer over Hoppenbrouwers Techniek Utrecht ontdekken?

Hoppenbrouwers Techniek Utrecht

installatiebedrijven

Hudsondreef 40, Utrecht

Bekijk meer:installatiebedrijven

adv.