Danny is intercedente bij Job Vision: ‘Als ik binnenkom, is iedereen blij’

Aangeboden door Job Vision 29 juni 2018

Danny werkt als intercedente bij Job Vision. In haar snelle auto rijdt ze iedere dag naar het bedrijventerrein in Lageweide. Als ze daar binnenkomt weet ze nog niet wat er op de agenda staat, maar wat ze wel weet is dat die agenda tot de nok toe is gevuld zodra ze haar telefoon en laptop aanzet. Ze is op zoek naar een collega, dus ben je benieuwd hoe haar werkdagen eruit zien, lees dan snel verder! 

Kantoorbaan? Echt niet!

Danny lijkt een administratief baantje te hebben, maar stiekem is ze een vliegende keep. “Er komt iedere dag zoveel werk op me af! Dat komt omdat ik vierhonderd uitzendkrachten onder mijn hoede heb. Voor die uitzendkrachten ben ik het aanspreekpunt als het gaat om de randvoorwaarden op het werk, maar in veel gevallen ben ik dat ook wat betreft hun woning en vervoer van en naar het werk.”

Lekker internationaal

Danny en haar collega’s zorgen ervoor dat al die vierhonderd uitzendkrachten kunnen werken onder aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. “We bieden vooral werk ‘aan de lopende band’ en daardoor komen de krachten vaak uit lagelonenlanden als Estland, Polen, Litouwen, Bulgarije, Portugal en Griekenland.”

Tekst gaat door onder de foto 

Job Vision Utrecht
Foto: het kantoor van Job Vision

Dankbaar werk

“Ik vind het geweldig dat ik het werk van al die mensen zoveel leuker kan maken, gewoon door er voor ze te zijn als ze me nodig hebben! Dat vinden we hier op kantoor allemaal heel belangrijk, die service en dat persoonlijke contact. Ik ben daarom ook veel onderweg. Dan ga ik even buurten bij de bedrijven waar onze medewerkers rondlopen.” Het zorgt ervoor dat Danny een graag geziene verschijning is bij al die verschillende adresjes en maar moeilijk met vakantie kan gaan. “Toen ik laatst op vakantie ging, kreeg ik ineens allemaal lieve berichtjes van klanten en uitzendkrachten. Toen moest ik janken man! En op kantoor is het ook heel gezellig”, vervolgt Danny. “We werken met een klein, vast team en de sfeer is lekker informeel. Ik hou daarvan!”

Solliciteren?

Kun jij je wel voorstellen dat Danny het naar haar zin heeft als intercedente bij Job Vision? Ze zoekt per direct een collega. Niet omdat ze zelf weggaat, maar omdat het bedrijf groeit. Dus ben je enthousiast, grijp dan nu je kans en solliciteer op deze avontuurlijke en uitdagende baan.

EmpowerU Utrecht Hypnotherapie EMDR Integrale Therapie
Topper

Intercedent(e)

Job Vision
- Geplaatst op 29 jun 2018

Job Vision

zakelijke dienstverleners

vandaag gesloten

Atoomweg 478, Utrecht

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners