Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij deze werkgever mag je tijdens werktijd onbeperkt (!) pizza eten

Aangeboden door Sugo Utrecht 27 september 2019

Sugo Utrecht, je weet wel – dat restaurant van die vierkante pizza’s – is nu een aantal maanden open en loopt supergoed! Goed nieuws voor jou, want dat betekent dat het team versterking nodig heeft. Ga jij aan de slag in de keuken of werk je liever in de bediening? Wat je ook wilt, werken bij Sugo is een feestje! Waarom dat zo is, vertellen wij je.

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Sugo heeft de beste pizza van Nederland

pizza sugo
Foto: Sugo

Een heerlijk knapperige korst en rijkelijk belegd met verse toppings, hmm… Geen wonder dat reiswebsite Big7travel Sugo opnam in de top 50 van plekken waar je de lekkerste pizza ter wereld scoort. Sugo eindigde op plaats negen en is daarmee niet alleen één van de beste pizzarestaurants ter wereld, maar ook de nummer één van ons land!


Meer over Sugo Utrecht ontdekken?

Sugo Utrecht restaurants en horeca

Vredenburg 21, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

Je wordt onderdeel van de gezonde-pizza-revolutie

Sugo
Foto: Sugo

”Gezonde pizza? Dat bestaat toch niet?!” We horen het je al denken. Gelukkig bestaat het toch echt! De pizza die ze bij Sugo maken, wordt bereid met een speciaal soort deeg dat veel gezonder is dan dat van veel andere pizza’s. Zo’n lekkere slice van Sugo is daardoor laag in koolhydraten, bevat weinig vet en juist veel eiwit. Wil je gasten blij maken met heerlijk eten gemaakt van verse producten? Dan zit je hier goed!

Verantwoordelijkheid, uitdaging én ruimte voor groei

Sugo
Foto: Sugo

Bij Sugo vinden ze het belangrijk dat medewerkers worden uitgedaagd. Daarom kun je rekenen op een baan met genoeg verantwoordelijkheid én ruimte om te groeien. Wie weet bedenk jij straks de volgende bestseller! 

Flexibele werktijden

Sugo
Foto: Sugo

Sugo is iedere dag geopend van 10.00 tot 22.00 uur met verschillende diensten. De eerste collega start om 9.00 uur en de laatste is om 23.00 uur klaar. Lekker flexibel, dus. Daardoor is er altijd wel een schema te maken dat jou goed uitkomt. 

Onbeperkt pizza eten tijdens werktijd

Pizza Sugo
Foto: Sugo

Need we say more?! 

Je wordt onderdeel van een hecht team

team Sugo
Foto: Sugo

Met wie je werkt is minstens zo bepalend voor je werkgeluk als waar je werkt. Gelukkig zit het op dit vlak wel goed, want bij Sugo werk je in een vast en hecht team van collega’s uit alle windstreken. Gezellig!

Wil je bij zijn: het Sugo nieuwjaarsfeest

gastenlijst Sugo
Foto: Sugo

Als Sugo-medewerker sta je ieder jaar standaard op de gastenlijst van het befaamde Sugo nieuwjaarsfeest. Staff only! 

Waar kan ik solliciteren?!

Foto: Hanke Arkenbout

Lijkt het je wel wat om onderdeel te worden van het Sugo Utrecht team? Dachten we al! Hieronder check je de openstaande vacatures én lees je hoe je direct solliciteert.

Topper

Medewerker bediening

Sugo Utrecht
Fulltime/parttime - Geplaatst op 27 sep 2019

Topper

Shiftlead ochtend

Sugo Utrecht
Fulltime/parttime - Geplaatst op 27 sep 2019
Sugo
Topper

Medewerker counter/keuken

Sugo Utrecht
Fulltime - Geplaatst op 27 sep 2019
Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.