Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

6 x flexwerkplekken in Utrecht

Door Anne-Meike van den Berg 24 februari 2017

Flexwerkplekken, ze zijn er genoeg in Utrecht. Je kan natuurlijk flexwerken in een café maar er zijn ook veel plekken in Utrecht die echt helemaal op werk gericht zijn. Leuk, want je ontmoet er andere flexwerkers én komt nog eens ergens met je laptop!

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Aan het werk op Rotsoord

daar utrecht

Net nieuw op Rotsoord is flexwerkplek DAAR. Leuk, want op het voormalige industrieterrein vind je ook fijne horeca zoals Klein Berlijn en WT Urban. Tussen het werken door kan je daar dus terecht voor een kop koffie, lunch of borrel. Bij DAAR kun je op verschillende manieren een werkplek huren; via een strippenkaart, een maand- of een kwartaalkaart. Er is plek voor ongeveer 12 mensen per dag. Wat kost dat? Je betaalt per uur (€7,-), per halve dag (€25,-) of per dag (€40,-).


Meer over DAAR ontdekken?

DAAR werkplekken

Geopend08:00 - 18:00

Helling 150, Utrecht

Bekijk meer:werkplekken

Kennis delen bij Seats2meet

Seats2meet lunch
Meelunchen bij Seats2meet? Dat kan voor €5,- Foto: Seats2meet

Een leuke plek om te flexwerken is Seats2meet. Je vind het ‘kantoor’ van Seats2meet in Hoog Catharijne. Hoe het werkt? Heel simpel: je maakt een – gratis – account aan via de website van Seats2meet. Heb je dat gedaan, dan kan je – ook gratis – een werkplek reserveren voor een bepaalde dag en tijd. Koffie en thee zijn altijd verkrijgbaar en meelunchen voor €5,- kan ook. Het enige wat Seats2meet van je vraagt, is dat je open staat voor ontmoetingen. Ga je flexwerken in het ‘kantoor’, dan kan je via je online profiel aangeven wat je precies doet. In één oogopslag kun je zien wie er allemaal nog meer werken die dag en welke kennis er in huis is. En zo kun je dus heel makkelijk even een kop koffie met iemand drinken en kennis delen.


Meer over Seats2meet Utrecht CS ontdekken?

Seats2meet Utrecht CS werkplekken

Geopend08:30 - 17:00

Moreelsepark 65, Utrecht

Bekijk meer:werkplekken

Bureau huren bij de Stadstuin

De Stadstuin Utrecht
Bij de Stadstuin kan je ook terecht voor een lunch of borrel. Foto: De Stadstuin

Zoek je een werkplek in Utrecht Zuidwest, dan is de Stadstuin een fijne plek. Je kunt er een enkel bureau huren vanaf €100,- per maand dat per drie maanden opzegbaar is. Een eigen kantoorruimte, vanaf 20 vierkante meter, huren kan ook. Dat kan vanaf €250,- per maand en is per zes maanden opzegbaar. Grote kans trouwens dat je nooit meer naar huis wil als je eenmaal bij de Stadstuin werkt, ze organiseren namelijk ook regelmatig leuke borrels en feestjes.


Meer over De Stadstuin ontdekken?

De Stadstuin cafés

Geopend09:00 - 23:00

Europalaan 20, Utrecht

Bekijk meer:cafés

Flexwerken aan de Oudegracht

In De Ruimte Utrecht
Foto: In De Ruimte

In een werfkelder aan de Oudegracht vind je In De Ruimte. Van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.30 uur kan je hier flexwerken. Je kan een IDR-strippenkaart kopen voor €48,-. De kaart heeft acht strippen die goed zijn voor één dagdeel (vier uur) flexwerken en twee koppen koffie of thee. Je mag ook ‘betalen’ voor je werkplek door geld te stoppen in het spaarvarken, een gift over te maken of door bijvoorbeeld mee te draaien in de hostgroep. Vragen? Mail dan even naar [email protected].


Meer over In De Ruimte ontdekken?

In De Ruimte werkplekken

Geopend09:00 - 17:30

Oudegracht 230 aan de werf, Utrecht

Bekijk meer:werkplekken

Waanzinnige werkplek in een oude treinloods

Daalsedijk Utrechtco

Ja, je leest het goed: in een oude, monumentale treinloods aan de Daalsedijk in Utrecht kan je binnenkort een werkplek huren. In UCo (de afkorting van Utrecht Community) is plek voor maar liefst 150 duurzame ondernemers. Initiatiefneemster Mirjam Schmull vertelt: “We richten ons op start-ups en zzp’ers die hun zolderkamer ontgroeien en graag collega’s willen. Daarnaast is er ook ruimte voor grotere bedrijven.” UCo opent in maart voor de eerste huurders en er zijn nog werkplekken beschikbaar.

Werkplekken rondom een binnentuin

Hof van Cartesius Utrecht
Foto: Het Hof van Cartesius

De zogenaamde Vlampijpzone naast station Zuilen wordt binnenkort omgetoverd tot hippe plek voor ondernemers: Het Hof van Cartesius. De plek gaat bestaan uit ateliers en werkruimtes. Die werkplekken komen rondom een binnentuin, die openbaar wordt en dus voor iedereen toegankelijk. De binnentuin moet nog wel ‘even’ bij elkaar gefinancierd worden met crowdfunding. Wil je doneren? Dat kan door bijvoorbeeld een werkplek of moestuinbak te huren of een workshop te boeken.

Ken jij nog een fijne flexwerkplek in Utrecht? Laat het ons weten in een reactie onder dit bericht!

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.