Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x superleuk vrijwilligerswerk in Utrecht

Aangeboden door Vrijwilligerscentrale Utrecht 6 januari 2020

Heb jij je voorgenomen om in 2020 vaker iets goeds voor een ander te doen? Dan is vrijwilligerswerk natuurlijk een geweldige manier om dat te bereiken. Wat je ook zoekt: grote kans dat Vrijwilligerscentrale Utrecht (VC Utrecht) iets heeft wat bij je past. Om je te helpen, hebben we vijf leuke vrijwilligersvacatures voor je verzameld.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Vrijwilliger bij het Ronald McDonald Huis Utrecht

Het Ronald McDonald Huis Utrecht biedt een ‘thuis ver van thuis’ voor familie van ernstig zieke kinderen, zodat ze op loopafstand van hun zieke kind, broertje of zusje kunnen verblijven. Om het Huis draaiende te houden, zijn vrijwilligers hard nodig. Als vrijwilliger doe je hier van alles wat: van algemene ruimtes schoonmaken tot het in- en uitschrijven van gasten. Daarnaast bied je zo nu en dan een luisterend oor en lever je een positieve bijdrage aan ieders verblijf. Iets voor jou? Hier vind je de vacature.

Psst… nog veel meer leuke vrijwilligersvacatures bekijken? Via de oranje button hieronder ga je meteen naar de vacaturebank vna VC Utrecht.


Meer over Vrijwilligerscentrale Utrecht ontdekken?

Vrijwilligerscentrale Utrecht dienstverlening

Geopend09:00 - 17:00

Bemuurde Weerd Oostzijde 3, Utrecht

Bekijk meer:dienstverlening

Programmamaker voor de Duurzame Week 2020

Van 20 tot en met 28 juni 2020 komt de Duurzame Week weer naar Utrecht. Tijdens dit jaarlijkse festival kun je in de stad van alles doen om te ontdekken hoe je jouw leven kunt verduurzamen. Denk daarbij aan lezingen, workshops en amusement. Lijkt het jou leuk om, samen met andere vrijwilligers, een aantal programmaonderdelen voor je rekening te nemen? Sluit je dan aan bij het team als programmamaker! Wat het inhoudt en hoe je solliciteert, lees je hier.

Werken in Park Bloeyendael

Vind jij het heerlijk om in de natuur te zijn en met je handen te werken? Dan is Stichting Bloeyendael op zoek naar jou! Voor het onderhoud van Park Bloeyendael, gelegen aan de rand van Utrecht-Oost, zijn vrijwilligers hard nodig. Een aantal zaterdagen per week wordt hard gewerkt om het park netjes te houden, bijvoorbeeld door takken te verslepen, bladeren te harken en te snoeien. Voor materiaal, handschoenen én een lekkere lunch wordt gezorgd! Reageren op deze vacature? Dat kan hier.

Voorleesheld bij VoorleesExpress

Als voorlezer bij VoorlessExpress ga je wekelijks langs bij een Utrechts gezin om verhalen voor te lezen. Op die manier draag jij, samen met de ouders, bij aan de taalontwikkeling van hun jonge kind. Twintig weken lang kom je als voorlezer bij een gezin thuis met kinderen van twee tot acht jaar oud. Tegelijkertijd leer jij andere culturen kennen, ontmoet je een hoop enthousiaste mede-vrijwilligers en word je begeleid en getraind door een ervaren coördinator. Wil jij in 2020 aan de slag als voorlezer? Meld je dan direct aan!

Word ‘lichtpuntje van de week’ van iemand met dementie

Vind jij het leuk om iets te doen voor een oudere met dementie? Word dan iemands ‘lichtpuntje van de week’! Wat je gaat doen? Regelmatig even langsgaan bij iemand met dementie die nog thuis woont om samen een kop koffie te drinken, te wandelen of gewoon even te kletsen. Door jouw inzet kan de mantelzorger die gewoonlijk voor hem of haar zorgt even op adem komen. Is deze vrijwillige functie iets voor jou? Hier lees je meer.

Lees ook:

VC Utrecht Justus Dingemanse

Utrechter Justus werkt als vrijwilliger: ‘Dat je een verschil kunt maken, voelt heel erg goed’

Een wandeling met iemand maken, een moestuin onderhouden of samen spelletjes spelen. Met een klein b...

Deze leuke reden om vrijwilligerswerk te doen kende je vast nog niet

Leuk! Utrechtse organisatie lanceert Tinder voor vrijwilligerswerk

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.