Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hallo, nieuwe baan! 4 x toffe vacatures bij Hotel Mitland

Aangeboden door Hotel Mitland Utrecht 5 juli 2019

Het ene moment geef je een buitenlandse toerist tips voor een dagje in Utrecht, even later help je een zakelijke gast bij het uitchecken. Houd je van klantcontact én zoek je een baan met afwisseling? Dan is werken in de hotelbranche echt iets voor jou! Waar je zo’n toffe baan vindt? Gewoon in je eigen stad, bij Hotel Mitland! Het hotel is op zoek naar nieuw personeel en wij zetten de leukste vacatures voor je op een rij.

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Rechterhand voor het hoofd huishouding gezocht

Hotel Mitland is op zoek naar een assistent hoofd huishouding. Tot jouw takenpakket behoort onder andere het aansturen van de medewerkers kamerverzorging en het houden van toezicht op de voortgang van hun werkzaamheden. Daarnaast help je gasten die vragen hebben. Iets voor jou? Je bekijkt de vacature hier:

hotel Mitland
Topper

Assistent hoofd huishouding

Hotel Mitland Utrecht
Parttime - Geplaatst op 05 jul 2019

Leuke horecabaan

Lijkt niets je leuker dan een baan in de horeca? Dan kun je aan de slag gaan als bedieningsmedewerker bij Vlonders, het restaurant van Hotel Mitland. Binnen deze functie ontvang je gasten, neem je hun bestellingen op en zorg je dat ze tijdens hun etentje niets tekort komen. Leuk? Hier vind je de vacature:

Hotel Mitland Utrecht
Topper

Medewerker bediening

Hotel Mitland Utrecht
Parttime - Geplaatst op 05 jul 2019

Bijbaan als afwashulp

Als je op zoek bent naar een leuke bijbaan, kun je nu aan de slag als afwashulp bij Hotel Mitland. Binnen die functie zorg je dat al het serviesgoed en bestek wordt afgewassen, en daarnaast verricht je ook andere schoonmaakwerkzaamheden in de keuken. Fijn om te weten: in de keuken is een automatische was- en spoelmachine aanwezig. Check hier de vacature:

Vlonders hotel Mitland Utrecht
Topper

Afwashulp

Hotel Mitland Utrecht
Parttime - Geplaatst op 05 jul 2019

Team housekeeping versterken

Een voorwaarde voor een fijn hotelverblijf is natuurlijk een schone en nette kamer. Als medewerker schoonmaak & kamerverzorging ben jij, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor het verblijfsgereed maken van hotelkamers. Daarvoor ga je bijvoorbeeld bedden opmaken, stofzuigen en schone handdoeken aanvullen. Zo zorg jij voor een onvergetelijk verblijf voor alle gasten!

Hotel Mitland
Topper

Medewerker schoonmaak & kamerverzorging

Hotel Mitland Utrecht
Parttime - Geplaatst op 05 jul 2019

Word onderdeel van het team!

Vlonders Hotel Mitland
Foto: restaurant Vlonders, Hotel Mitland

Stond jouw droombaan hier niet tussen, maar lijkt een baan bij Hotel Mitland je leuk? Er staan op nog veel meer vacatures open. Het volledige overzicht bekijk je hier. Een open sollicitatie indienen is mogelijk via dit formulier.

Wist je dit? In dit Utrechtse hotel mag iedereen komen bowlen

Insidertip: hier in Utrecht eet je de lekkerste verse asperges


Meer over Hotel Mitland Utrecht ontdekken?

Hotel Mitland Utrecht overnachten

GeopendHele dag

Ariënslaan 1, Utrecht

Bekijk meer:overnachten
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.