Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Stein viel 40 kilo af en hij helpt nu andere mensen om van overgewicht af te komen

Aangeboden door Vida Vitaal 21 januari 2020

Mensen blij maken en meer zelfvertrouwen geven. Dat is wat Stein van Spankeren van Vida Vitaal het liefst doet. Als coach helpt hij mensen met afvallen en hij weet precies wat hierbij komt kijken. “Zelf ben ik veertig kilo afgevallen en daar ben ik nog altijd heel blij mee. En dat blije gevoel wil ik iedereen met overgewicht laten voelen.” Onlangs opende Stein een vestiging van Vida Vitaal aan de Musicallaan in Leidsche Rijn.

Naast een vestiging in Woerden, is dit de tweede Vida Vitaal die Stein opent. “In Woerden help ik als coach heel veel mensen en dit wil ik nu ook in Utrecht doen.”

Resultaat zien

“Ik weet wat voor emoties er kunnen ontstaan bij het afvallen. Het is een superlekker gevoel om elke week je best te doen en dan ook resultaat te zien. Maar ik weet ook hoe verschrikkelijk het is als het even niet lukt. Ik voelde me toen ik 120 kilo woog in heel veel dingen beperkt. Normale kleding kopen ging niet, sporten ging niet. Je wordt in heel veel dingen beperkt. Soms zelfs zonder dat je het doorhebt”, aldus Stein.

Tekst gaat verder onder de foto.

Stein Vida Vitaal nieuw in utrecht leidsche rijn afvallen
Foto: indebuurt Utrecht

Straight Away

Stein: “Sinds ik ben afgevallen ben ik mij meer gaan verdiepen in gezonde voeding en overgewicht en zo kwam ik bij Straight Away terecht. Zij maken onder andere repen en shakes die helpen om mensen af te laten vallen. Het is een gezonde maaltijdvervanger en is geen crashdieet of iets dergelijks.”

“Via Vida Vitaal begeleid ik mensen bij het afvallen en verkoop ik de producten van Straight Away. Ik wil andere mensen bewust maken dat iedereen kan afvallen. Het is niet altijd even makkelijk, maar het kan. Je moet wel bereid zijn om je levenswijze aan te passen.”

Carolien viel 16 kilo af bij Stein

Iemand die haar levenswijze heeft aangepast is Carolien. Zij viel met de hulp van Stein 16 kilo af in nog geen jaar tijd. “Met Straight Away krijg je alle vitamines en belangrijke voedingsstoffen binnen zonder last te hebben van een hongergevoel”, zegt Carolien. “Doordat ik wekelijks bij Stein kwam om te wegen, was ik extra gemotiveerd. Ook helpt zijn enthousiasme en kennis enorm om het vol te houden. Maar de allerbelangrijkste drijfveer ben je zelf.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Carolien
Carolien viel 16 kilo af bij Stein.

Carolien: “Natuurlijk heb ik ook af en toe een moeilijke moment gekend, maar doordat ik met de hulp van Stein precies wist wat ik wel en niet mocht, ging ik gewoon door. Inmiddels ben ik 16 kilo verloren en begin ik aan de volgende stap. Het behouden van mijn resultaat. Doordat ik al veel geleerd heb, gaat dat vast en zeker lukken. En ook na mijn gewichtsverlies laat Stein mij niet vallen. Ik raad dit iedereen aan die op een veilige en gezonde manier onder goed begeleiding wil afvallen.”

Afspraak maken

Wil jij een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek met Stein? Maak dan een afspraak via onderstaande button. De begeleiding van Stein is helemaal gratis.

Je vindt Vida Vitaal bij het winkelcentrum van Terwijde en direct naast station Terwijde. Ook kun je gratis parkeren bij het winkelcentrum.Meer over Vida Vitaal ontdekken?

Vida Vitaal


Gesloten09:00 - 17:00

Musicallaan 13C, Utrecht

adv.