Mark is vestigingsleider bij Hoppenbrouwers in Utrecht: ‘Hier is het Brabants gezellig’

Aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek Utrecht 17 januari 2019

De naam doet je misschien anders vermoeden, maar Hoppenbrouwers is allesbehalve een bierbrouwerij. Het is een installatiebedrijf uit Brabant, dat sinds kort ook boven de rivieren te vinden is. Waar precies? In Utrecht, natuurlijk! En daar zijn ze hard op zoek naar enthousiaste technische collega’s. Vestigingsleider Mark Rensel vertelt wat je zoal kunt verwachten als je bij Hoppenbrouwers in Utrecht aan de slag gaat.  

Een vestiging in Utrecht

“Bij de vestiging van Hoppenbrouwers in Utrecht richten we ons op industriële automatisering. Daarbij zijn we gespecialiseerd in de drink- en afvalwatersector”, vertelt Mark. Hij vertelt het alsof het de normaalste zaak van de wereld is, maar voor de gewone burger klinkt het toch wat ingewikkeld. “Het betekent dat we op drink- en afvalwaterlocaties de volledige elektrotechnische installaties inclusief proces automatisering volledig vervangen of vernieuwen.”

Brabantse gezelligheid

Hoppenbrouwers is van oorsprong een Brabants familiebedrijf en dat is terug te zien op de werkvloer, ook in Utrecht. “Die Brabantse gezelligheid zit er wel in hier. Ik doel dan op het familiegevoel en dat we er voor elkaar zijn als Hoppenbrouwers”, zegt Mark. “We hebben korte lijnen, veel doorgroeimogelijkheden en enthousiaste collega’s. Je voelt je hier al snel thuis!”

Altijd welkom

“In Utrecht hebben we momenteel veel vacatures”, vertelt Mark. “Het maakt niet of je veel of weinig ervaring hebt. Zolang jij enthousiast bent en je wilt specialiseren in installatietechniek, kunnen we veel voor elkaar betekenen.” Ben jij wel nieuwsgierig naar Mark en zijn collega’s? Bekijk dan de vacatures. Die vind je onder dit artikel, door op de oranje button te klikken. Je kunt direct solliciteren, maar kijk je liever eerst even rond, dan kun je je ook aanmelden voor de open dag op 24 februari 2019. Dat kan via deze link. En wil je alvast een beeld krijgen van je toekomstige colllega’s? Bekijk dan de onderstaande video:Deze bijdrage wordt je aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek Utrecht. Meer over Hoppenbrouwers Techniek Utrecht ontdekken?

Hoppenbrouwers Techniek Utrecht

installatiebedrijven

Hudsondreef 40, Utrecht

Bekijk meer:installatiebedrijven

adv.