Je eigen zaak beginnen? Deze winkelpanden in Utrecht zijn beschikbaar

Door Janine Guijt 15 maart 2019

Is het jouw grote droom om een winkel te beginnen in Utrecht? Dan is een van de belangrijkste dingen natuurlijk het vinden van een geschikt winkelpand. Goed nieuws: er staan heel wat winkelpanden te huur en te koop in de Domstad! We hebben er een aantal voor je op een rij gezet.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Wonen en werken aan de Vismarkt

Foto: Funda

Wil jij een zaak openen in een prachtig stukje Utrecht? Én vervolgens je bed uitrollen en zo – hup – aan het werk kunnen? Dit bijzondere pand aan de Vismarkt staat te koop. De onderste verdieping bestaat uit winkelruimte (je vindt er nu boekhandel Aleph) en op de overige drie verdiepingen bevinden zich studio’s.

Bye bye MyCom, hallo… jij?

Foto: Funda

We vertelden het je een tijdje geleden al: computerzaak MyCom moest helaas de deuren sluiten. Daardoor is het winkelpand aan de Nachtegaalstraat beschikbaar voor een nieuwe eigenaar. Wat ons betreft een topplek om je te vestigen.

In Utrecht Oost

Foto: Funda

Aan de Adriaen van Ostadelaan vind je een wijnhandel, een ijssalon en… wie weet binnenkort jouw toko? Het pand op nummer 53 (waar je nu Boekhandel Ostade vindt) staat namelijk te koop. Fijne bonus: de straat is pas geleden opnieuw ingericht en is nu veel aantrekkelijker voor fietsers en voetgangers.

Aan de Lijnmarkt

Foto: Funda

De Lijnmarkt is met haar boetiekjes en restaurants een van de gezelligste straten van Utrecht als je het ons vraagt. Denk jij er ook zo over én wil je een eigen zaak openen? Dan heb je geluk, want je kunt het pand van nummer 23 – je vindt er nu kledingzaak Image – huren.

Hartje stad

Foto: Funda

Met een uitzicht op de Neude en alle grote winkelstraten op loopafstand kan het haast niet centraler. We hebben het over het pand van Sushi Time aan de Lange Jansstraat dat te huur staat. Dat betekent overigens niet per se dat de sushizaak gaat verdwijnen. De zaak kan als franchise worden doorgezet.

Verder lezen

Deze 5 ketens willen naar Utrecht komen (en zoeken… jou?)

Natuurlijk kun je solliciteren op een van de vele vacatures in Utrecht. Of je gaat gewoon je eigen t...

Intertoys is definitief failliet – dit gebeurt er met de vestigingen in Utrecht

Deze verborgen Utrechtse ‘Art Keller’ wil je zien en dit is waarom

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.