Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hallo Jumbo! 4 x dit is waarom jij hier wilt werken

Aangeboden door Jumbo Utrecht 14 juni 2019

Een (bij)baan met flexibele uren, een fijn salaris én de mogelijkheid om handige cursussen en opleidingen te volgen: dat klinkt ideaal, toch? Als je op zoek bent naar een toffe baan, dan ben je bij supermarktketen Jumbo aan het juiste adres. Of je nu fulltime aan de slag wilt, of een parttime functie voor naast je studie zoekt: bij deze winkel kan het allebei! Benieuwd wat een (bij)baan bij Jumbo zo leuk maakt? Nou, dit dus! 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Wat is het gezellig!

jumbo werken

Je werkzaamheden kunnen nog zo interessant zijn: als de werksfeer niet goed is, doet dat flink af aan je werkplezier. Bij Jumbo zit het met die gezellige werksfeer wel goed. In de winkel werk je samen met collega’s van alle leeftijden, zodat er altijd iemand is om lekker mee te kletsen in de pauze of na het werk. Bovendien organiseert ieder filiaal regelmatig toffe bedrijfsuitjes zodat je jouw collega’s beter leert kennen. Als kers op de taart is er een keer per jaar een groot feest voor Jumbo-collega’s uit het hele land. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan een concert van de Toppers in de Arena. Hoe vet is dat?!

Lekker verdienen én flexibele werktijden

jumbo foodmarkt

Een leuke baan is fijn, maar een leuke baan die óók nog eens goed betaalt, is natuurlijk ideaal! Bij Jumbo krijg je altijd een mooi salaris dat past bij jouw ervaring en leeftijd. Wel zo fijn, want met de zomer in aantocht kunnen we ons voorstellen dat een extra zakcentje meer dan welkom is.

Daarnaast heb je bij Jumbo veel flexibiliteit in het plannen van je werk. Wanneer je parttime aan de slag gaat, wordt van jou gevraagd dat je twee tot twaalf uur per week flexibel inzetbaar bent. Heb je tentamenweek of is er iets anders waardoor je een week wat minder kunt werken? Dat is geen enkel probleem. Daardoor is een baan als Jumbo ideaal voor naast je studie!

Hier kun je werken én leren

Jumbo
Foto: Jumbo

Iedereen die bij Jumbo werkt, krijgt de kans om een opleiding of training te volgen bij de Jumbo Academy. Het aanbod omvat verschillende MBO- en HBO-opleidingen die jou helpen je werk nog beter te doen. Daarnaast biedt Jumbo Academy vakgerichte trainingen, bijvoorbeeld over brood, vleeswaren of logistiek. De leslocaties zijn verspreid door het hele land, waardoor er altijd wel een bij jou in de buurt is.

Iedereen is welkom bij de Jumbo-familie

jumbo werk
Foto: Jumbo Ina Boudier Bakkerlaan Facebook

Om bij Jumbo te werken, spelen eerdere werkervaring en leeftijd geen rol. “Voor ons is het belangrijkste dat je met plezier hier komt werken én met een goede motivatie om Jumbo elke dag beter te maken”, vertelt Judith die werkzaam is bij Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn.

Hallo Jumbo!

jumbo foodmarkt
Foto: Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn

Ben je enthousiast geworden over een (bij)baan bij Jumbo? Leuk, want Jumbo is in Utrecht op zoek naar zo’n honderd nieuwe collega’s! In onze stad vind je zeven filialen van Jumbo, dus er is er altijd wel een bij jou in de buurt. Of je nu een fulltime baan zoekt of aan de slag wilt als hulpkracht: grote kans dat er een vacature openstaat die bij jou past. Via de oranje button hieronder bekijk je alle openstaande vacatures bij Jumbo Utrecht.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Jumbo Utrecht. Meer over Jumbo Utrecht ontdekken?

Jumbo Utrecht supermarkten

Bekijk meer:supermarkten
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.