Hallo droombaan: deze Utrechtse zaak zoekt een interieuradviseur

Aangeboden door Bankensale 20 april 2019

Bij Bankensale is er op dit moment een vacature voor parttime of fulltime interieuradviseur. Heb je gevoel voor interieurstyling en ben je commercieel ingesteld? Snel verder lezen! Als je vandaag nog belt, zou het zomaar kunnen dat je morgen al aan de slag kan…

Zie jij het al helemaal zitten?

Bankensale is een woonwinkel met een breed aanbod aan kwaliteitsbanken van bekende merken als Danca, Passe Partout en Rene Brouwer. Je vindt Bankensale op de overloop van de woonboulevard, aan de overkant van IKEA Utrecht. De winkel heeft dus geen eigen voordeur, maar bevindt zich in een open ruimte waar mensen vanzelf langskomen wanneer ze een rondje lopen langs de woonwinkels in het pand. Hét grote voordeel van deze locatie? De huur is lager! Daardoor worden banken, tafels, kasten en andere meubels in de winkel voor een hele scherpe prijs aangeboden. Als jij aan de slag gaat als interieuradviseur profiteer je daar ook van, want zo kun je jouw klanten adviseren én een mooi tarief bieden. Zo wordt verkopen een eitje!

Verkopen? Jup. Adviseren doe je natuurlijk niet voor niets. Als je klanten een mooie bank of luxe fauteuil adviseert, dan wil je natuurlijk het liefste dat zij uiteindelijk blij naar huis gaan mét een mooi meubelstuk. Als je al eerder iets hebt verkocht, weet je hóe goed dat voelt! En mocht je nog geen verkoopervaring hebben, dan kunnen we je vast vertellen: hier ga je héle leuke ervaring opdoen!

En dit is waarom je hier écht wilt werken

Waarom het zo leuk is om bij Bankensale te werken? Wij vroegen het één van de medewerkers van de woonwinkel en daar hoefde ze niet lang over na te denken! “Ik houd zelf heel erg van interieurstyling en in de winkel kan ik me daarmee bezig houden,” wordt ons verteld. “Daarnaast is het contact met mensen ook heel leuk! Het gaat uiteindelijk om verkopen, maar dat sociale aspect vind ik super!” Ook heel fijn is dat je binnen deze baan veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt; een mooie uitdaging!

Solliciteer nu!

Als je voldoet aan de vereisten en nu solliciteert, heb je grote kans dat je morgen al kunt beginnen. Dus lijkt het je leuk om advies- en verkoopervaring op te doen in de interieurbranche? Klik dan op de vacature onder dit bericht. Daar vind je alle informatie over de functie van interieuradviseur. Meer weten over de functie? Bel dan met de heer Tas: 06 -13559298.

Bankensale Utrecht
Topper

Interieuradviseur

Fulltime/parttime - Geplaatst op 20 apr 2019


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bankensale. Meer over Bankensale ontdekken?

Bankensale

woonwinkels

Geopend10:00 - 17:30

Vrieslantlaan 20c, Utrecht

Bekijk meer:woonwinkels

adv.