Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Frans werkt bij Hoppenbrouwers in Utrecht: ‘Hier krijg je veel vrijheid, dat is fijn’

Aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek 5 juli 2020

Frans van Zoeren werkt ruim anderhalf jaar met veel plezier bij Hoppenbrouwers Techniek in Utrecht. De technisch dienstverlener werd in 2020 voor de tweede keer uitgeroepen tot Beste Werkgever. “De samenwerking met het team is geweldig: iedereen doet zijn of haar uiterste best om projecten tot een succes te maken!”

Werkplezier staat hier op 1

Frans werkt bij Hoppenbrouwers als projectleider industriële automatisering. “In mijn vorige baan zag ik geen groeikansen meer. Via via hoorde ik over Hoppenbrouwers, waarna ik langsging op een open avond. Ik werd zo hartelijk ontvangen! Het voelde meteen goed.”

Als projectleider is het Frans’ taak om, samen met zijn team, te zorgen dat projecten omtrent industriële automatisering van A tot Z goed worden uitgevoerd. “De functie biedt veel afwisseling en dat vind ik ook het leukste. Naast het leiden van projecten begeleid ik namelijk ook stagiaires, bezoek ik beurzen, ga ik langs bij klanten én voer ik sollicitatiegesprekken met nieuwe collega’s. Ik krijg veel vrijheid, dat is heel fijn.”

Tekst gaat verder onder de foto

Hoppenbruwers
Project voor Waterschap Vechtstromen waar Hoppenbrouwers de Energiefabriek Hengelo realiseert.

Ambities en dromen worden waargemaakt

Heb je ambitie om door te groeien of juist om een heel andere functie te ontdekken? Bij Hoppenbrouwers worden deze dromen gestimuleerd en krijg je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Frans: “Bij Hoppenbrouwers hebben projectleiders ook een commerciële functie en daar ligt voor mij een mooie uitdaging. Gelukkig zijn er veel interne cursussen en trainingen die je kunt volgen. Zo heb ik laatst een training gevolgd gericht op beter omgaan met klanten. Als je iets ambieert, kun je het altijd bespreken en wordt er – samen met jou – gekeken naar de mogelijkheden.”

Vakmanschap & verantwoordelijkheid

Met inmiddels bijna 1300 medewerkers en dertien vestigingen blijft Hoppenbrouwers hard groeien. Ondanks die grootte is de organisatie nog steeds ‘zo plat als een dubbeltje’. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en hier staat vakmanschap voorop. Frans: “Binnen de vestiging in Utrecht hangt een hele gemoedelijke sfeer en het team kan goed met elkaar lachen, dat geeft mij echt energie. Bovendien staat overal de deur open, zelfs bij Henny – onze algemeen directeur – kan ik zo binnenlopen.”

Interesse om bij Hoppenbrouwers te werken? Bekijk de vacatures via de oranje button hieronder: 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek. Meer over Hoppenbrouwers Techniek ontdekken?

Hoppenbrouwers Techniek


Gesloten08:00 - 17:30

adv.