Deze 5 ketens willen naar Utrecht komen (en zoeken… jou?)

Door Kayleigh Mensinga 11 maart 2019

Natuurlijk kun je solliciteren op een van de vele vacatures in Utrecht. Of je gaat gewoon je eigen toko runnen! Wij maakten een overzicht van ketens die enthousiaste franchisenemers zoeken voor een nieuwe vestiging in ons mooie stadsie. Wie weet staat jouw nieuwe werkplek er tussen.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

De Laserspace

vr lasergamen utrecht (1)

Ga je graag een middagje lasergamen en lijkt het jou leuk om bij een lasergamebedrijf te werken? Dan hebben wij goed nieuws! Laserspace is momenteel op zoek naar nieuwe ondernemers in Utrecht. Bij Laserspace kan je terecht voor allerlei leuke activiteiten: lasergamen, muurklimmen, karten en dansen. Hou jij van leuke activiteiten, heb je goede ideeën en lijkt jou dit wat? Laat van je horen! Hier lees je meer 

Villa Chocolate

Hou jij van chocolade? Dan is dit de perfecte baan voor jou! Villa Chocolate is namelijk op zoek naar franchisenemers die in Utrecht willen ondernemen. In Midden-Nederland zijn er al vier winkels geopend en nu is Utrecht aan de beurt. Kun jij de verleiding aan om in een chocoladeparadijs te werken? Hier lees je meer

Bagel & Beans

bagels & beans

Wie kent het niet, het heerlijke broodje met een gat in het midden. Bagels & Beans was de eerste die in Nederland de bagel op de kaart zette en hebben op dit moment al 76 vestigingen, waaronder een aantal in Utrecht. Heb je geen ervaring als ondernemer of in de horeca? Maak je geen zorgen, je leert hier alles om een echte bagelbaas te worden. Hier lees je meer.

Bram’s Gourmet Frites

Droom je van je eigen zaak en wil je Utrechters graag blij maken met heerlijke patat? Wie weet sta jij binnenkort dan aan het hoofd van Bram’s Gourmet Frites franchise, want zij zoeken ondernemers uit deze regio. Met hun vijftig jaar ervaring in het bakken van lekkere verse frites gaat deze bekende frietboer al een behoorlijke tijd mee. Heb jij ervaring en een ondernemersmentaliteit? Meld je dan zeker aan! Hier lees je meer. 

Coffee Fellows

koffie unsplash

Coffee Fellows heeft meer dan 145 ketens in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Luxemburg. Het is zelfs de twee na grootste koffieketen in Duitsland. Nu zijn ze er helemaal klaar voor om de rest van Europa te veroveren. En wat hebben wij een geluk dat ook Utrecht op dat wensenlijstje staat. Lekkere koffie proeven, bagels eten en genieten van zoete hapjes. Dat klinkt als de ideale werkplek, toch? Hier lees je meer. 

Lees verder

Het is de Nationale Week Zonder Vlees: hier eet je vegetarisch in Utrecht (2019)

Als je als volwassene één week geen vlees eet, bespaar je onder andere 130 liter water, 76 kilometer...

6 x niet-hipsterplekken in Utrecht

 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.