Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vet! Er komt een LINDA.mode event in de Bijenkorf Utrecht

Aangeboden door De Bijenkorf Utrecht 24 maart 2019

Hoe leuk! LINDA.mode en de Bijenkorf Utrecht vieren op vrijdag 29 maart 2019 het nieuwe modeseizoen met een exclusieve shopavond. Het wordt zo’n avond waar je als modeliefhebber alleen maar van kunt dromen. Dus wil je erbij zijn, lees dan snel even verder. 

Inspiratie voor de lente

Op het LINDA.mode event in de Bijenkorf word je geïnspireerd om de lente met frisse mode-inspiratie tegemoet te gaan. Aan de hand van beauty- en modeworkshops leer je jouw kledingkast zo aan te vullen, dat je er iedere lentedag stralend uitziet. Om je alvast één goede tip te geven: die kledingkast van je dromen krijg je vooral door te dragen wat helemaal bij je past. En daar kom je achter door heel veel te experimenten! Tijdens het LINDA.mode event word je daarom overgoten met inspiratie die jou helpt je weg te vinden door de nieuwe collectie met blouses, broeken, sneakers, jurken, sieraden, zonnebrillen, tassen, make-up en ga zo maar door. Dit is waarvoor je zoal op het event terechtkunt:

  • Styling- en trendadvies van professionele stylisten
  • Make-upadvies en touch ups bij vele merken op de cosmetica-afdeling
  • Beautytutorials van Leco
  • Workshop erotisch borduren door LINDA.’s Bho Roosterman
  • Kans op shoptegoed bij de bingo met Iebele en Janice
  • Op de foto bij de LINDA.mode covershoot

Tickets zijn nu beschikbaar

Met een avond vol BN’ers, workshops en winacties zou je denken dat de kaarten voor het LINDA.mode event prijzig zijn, maar dat valt reuze mee! Voor €10,- ben jij onderdeel van deze fantastische avond in hartje Utrecht. Zorg wel dat je op tijd reserveert, want het aantal plaatsen is beperkt. Reserveer hier jouw ticket voor het LINDA.mode event bij Bijenkorf Utrecht. Het LINDA.event in de Bijenkorf duurt van 20.00 tot 22.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur.Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Bijenkorf Utrecht. Meer over De Bijenkorf Utrecht ontdekken?

De Bijenkorf Utrecht

warenhuizen

Geopend10:00 - 20:00

Sint Jacobsstraat 1A, Utrecht

Bekijk meer:warenhuizen

adv.